W Baszkirii się tak pobili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W Baszkirii się tak pobili.
Piękna akcja.. Sto razy lepiej się to ogląda niż te wszystkie debilne freak fighty.
Jaką trzeba być jebaną kurwą, żeby dalej bić kogoś kto stracił przytomność. Chuj jeszcze jak by go trafił raz czy dwa, dalej chujnia ale można to wytłumaczyć nerwy itp. za takie zachowanie dla mnie to do uśpienia. Absolutny kurwa brak zasad.
ten ostni co go wynosil na bank już nie żył tyle co wyłapał na łeb butow ze wystarczyło ze dobrze było udeżone na skroń i było po chłopie jak by to było w polsce fajny material sądowy wszcy poszli by siedzieć to można już podciągnąć za usiłowanie zabójstwa
danielusx25 napisał/a:
ten ostni co go wynosil na bank już nie żył tyle co wyłapał na łeb butow ze wystarczyło ze dobrze było udeżone na skroń i było po chłopie jak by to było w polsce fajny material sądowy wszcy poszli by siedzieć to można już podciągnąć za usiłowanie zabójstwa
Kurwa, zajebałem się - chciałem kliknąć "cytuj" a przez przypadek dałem ci piwo. A chuj mi w dupę - bierz to piwo. Jest ciepłe i wygazowane.
A wracając do tematu to podciągnąć to można sobie gacie na dupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów