W Baszkirii się tak pobili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
_Yarko_ napisał/a:
Gdzie ?
Już wyjaśniam :
"Baszkortostan, Baszkiria, baszkirskie Baszkortostan, ros. Baszkortostan, Republika Baszkortostanu, baszkirskie Baszkort Respublikahy, ros. Riespublika Baszkortostan,
republika w europejskiej części Rosji, w Przeduralu i na stokach Uralu Południowego;
4,1 mln mieszk. (2010), pow. 143,6 tys. km2; gł. Rosjanie, Baszkirzy, Tatarzy; stol. Ufa, inne gł. m.: Sterlitamak, Saławat; zachodnia część Baszkirii równinna, wschodnia — górzysta (wysokość do 1640 m); klimat umiarkowany chłodny, kontynent.; gł. rz. Bieła; ok. 40% pow. zajmują lasy; podstawą gospodarki wydobycie i przeróbka ropy naftowej, poza tym przemysł chem., elektrotechniczny, maszyn., drzewny; wydobycie gazu ziemnego, węgla brunatnego, rud żelaza; ważny region roln.; uprawa zbóż (gł. pszenicy), roślin pastewnych, ziemniaków, buraków cukrowych, warzyw; hodowla owiec, bydła, trzody chlewnej, koni; rozwinięte pszczelarstwo. "
Reasumując Putler bedzie mieć kilku nowych "ochotników" na front ukraiński
Dalsze bicie kogoś kto leży na ziemi i się nie rusza powinno być równoznaczne z usiłowaniem zabójstwa ;d
No grubo polecieli , zwoki wyciagnal z tego gówno baru
dla mnie kopanie po głowie leżącego nieprzytomnego świadczy o jakieś głębokiej frustracji bijącego, nienawiści wyparte i chęci rozładowania tego zyebania itp
Pięknie i nawet posprzątali
Kurwa bohaterowie zjebani chuj im w dupę tym wszystkim co kurwa kopią leżącego nieprzytomnego na ziemi
I bardzo dobrze, niech te ruski pojebane same się powybijają. Dla świata to tylko korzyść, zero wad.
W krótkim rękawku jeszcze telefon zapierdolił
Pierdolicie o ruskich a co niby? U nas kos nie wkładają? Nie kopią leżących? W dupie byliście gówno widzieliście. Ale dla zasady....jebać ruskich.
Co za podludzie.
Mam nadzieję że ich dojechali potem za takie frajerstwo.
Mam nadzieję że ich dojechali potem za takie frajerstwo.
modified1 napisał/a:
Dalsze bicie kogoś kto leży na ziemi i się nie rusza powinno być równoznaczne z usiłowaniem zabójstwa ;d
Są "ludzie", którzy na nic lepszego nie zasługują...
Nie powinno się tego jednak robić, wyłącznie ze względu na siebie samego, zwłaszcza jeśli mona zostać łatwo zidentyfikowanym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów