📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najebany??? To kurwo do domu!
No kurwa jeszcze sobie brawo sam bije.
Jak się masturbuje dłużej niż 2 minuty to pewnie sam się klepie po ramieniu, że długo wytrzymał.
Jak się masturbuje dłużej niż 2 minuty to pewnie sam się klepie po ramieniu, że długo wytrzymał.
Z cyklu "potrzymaj mi piwo".
Lobo24 napisał/a:
No kurwa jeszcze sobie brawo sam bije.
Lepiej ruchać jakaś dziewuchę, niż walić sobie gruchę umcia umcia pękła gumcia. Jak będzie bachor to do okna życia go wyjebać
Na trzeźwo zapewne by skręcił kark, po pijaku jeszcze zapewne wrócił do chlania... hm a mówią że alkohol szkodzi.
Zaimponił wszystkim.
Teraz to już na pewno mu obciągną xDDD Jebany simp sie chciał popisać kurwa szkoda ze sobie karku nie złamał
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Lepiej ruchać jakaś dziewuchę, niż walić sobie gruchę umcia umcia pękła gumcia. Jak będzie bachor to do okna życia go wyjebać
Weź skasuj konto i najlepiej siebie przy okazji bo aż oczy krwawią od tych Twoich komentarzy.
Barnellini napisał/a:
Weź skasuj konto i najlepiej siebie przy okazji bo aż oczy krwawią od tych Twoich komentarzy.
No to się kurwo powieś. Na pewno zatańczę na twoim pogrzebie ty pojebie z wykop.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów