Nowa produkcja od BartekUSA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wkurwia ludzi, by idioci mieli co oglądać i nabija kasę. Ambitnie.
jebany debil... Podpatrzył od tych ciot z USA jak to wkurwiają innych, a jak przyjdzie co do czego to będzie "its a prank, joke, bro".
Żałosne kurwa. A niech go chuj strzeli albo niech coś mu zapierdolą.
Żałosne kurwa. A niech go chuj strzeli albo niech coś mu zapierdolą.
1:00 czapka wpierdolka jest obecna także wiadome było, że jakiś sprzęt w zanadrzu jest
Gówniana muzyka zamiast oryginalnych bluzgów lecących na kawalarza mocno zubożyła i tak ubogi filmik
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Szkoda, że nie dostał ostrzegawczego wpierdolu od ochroniarzy... kamerzysta zapobiegawczo powinien dostać skopa w brzuch to by jednego pedała było mniej.
Ale ci ludzie też kurde myślą, że w 2 sekundy można tablice odkręcić. Seems legit.
nastepna polska jewtubowa kurwa ?
GoldRoger777 napisał/a:
Wkurwia ludzi, by idioci mieli co oglądać i nabija kasę. Ambitnie.
a ty dalej najniższa krajowa. I kto jest teraz idiotą.
lepsze takie niż darcie ryja przez megafon
to jest jakiś lokalny debil... I chuj mnie boli czy zarabia na tym hajs większy niż minimalna krajowa, luksusowe dziwki też zarabiają więcej niż min. krajowa - to oznacza że darzyć je honorem i im gratulować? Debile upubliczniające swoje upośledzenie umysłowe są i będą debilami, którzy nic nadzwyczajnego nie robią poza robieniem z siebie debila.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów