Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szpaks czy nie spax co to kurwa za różnica? Elektrykę kładę zawodowo, wkręt to wkręt. Nie każdy musi znać budowlaną nowomowę....
Istotą napisania o szpaksach był ich rozmiar i wytrzymałość. Skręć sobie dach na czarnuchy do płyt GK. Zobaczysz wtedy że wkręt to wkręt To tak jak byś był murarzem i pierdolnął że bezpiecznik to bezpiecznik, co za różnica czy 4A czy 63A
Czym przyjebana? Poproszę o tłumaczenie z podlaskiego.
To jest wkręt ciesielki konstrukcyjny
Patologia budowlańców określa je mianem Spax. Ta sama patologia budowlańców na wieszaki do profili mówi rigipsy. Gdzie rigips to marka budowlana ( płyty GK, profile , masy itd )
Podobnie jak na szlifierkę kątową mówią Diax a na młotowiertarke - BOSZ.
Z tą patologią wszechwiedzących ameb umysłowych mam codziennie do czynienia. Pracuję w hurtowni budowlanej.
A i ludzie jak robicie remonty to sprawdzajcie ile materiału poszło faktycznie a ile wasz kochany wykonawca wziął z hurtownii.
Zdrówka
To jest wkręt ciesielki konstrukcyjny
Patologia budowlańców określa je mianem Spax. Ta sama patologia budowlańców na wieszaki do profili mówi rigipsy. Gdzie rigips to marka budowlana ( płyty GK, profile , masy itd )
Podobnie jak na szlifierkę kątową mówią Diax a na młotowiertarke - BOSZ.
Z tą patologią wszechwiedzących ameb umysłowych mam codziennie do czynienia. Pracuję w hurtowni budowlanej.
A i ludzie jak robicie remonty to sprawdzajcie ile materiału poszło faktycznie a ile wasz kochany wykonawca wziął z hurtownii.
Zdrówka
Dziękuję bardzo za tłumaczenie. Na szlifierkę kątową mówią też "biax". Jeszcze te pretensje w komentarzach, że ktoś nie zna slangu budowlańców. Nie każdy grypsuje.
Następnym razem napiszę Wkręt ciesielskie SPAX .
Aż strach pomyśleć co gdybym napisał - ciekawe czy użył komfirmanów xD
Czym przyjebana? Poproszę o tłumaczenie z podlaskiego.
Tobie to nić nie wytłumaczysz bo nadzwyczajnie jesteś na to za tępy tłumaczenie nie pomoże xd szkoda czasu
młotowiertarke - BOSZ.
skończ pisać te swoje wypociny co to kurwa jest młotowiertarke - BOSZ. kurwa już się zjebie skompromitowałeś kurwa młoto wiertarka kurwa hahhahahahhaha jebłem ...
Tobie to nić nie wytłumaczysz bo nadzwyczajnie jesteś na to za tępy tłumaczenie nie pomoże xd szkoda czasu
skończ pisać te swoje wypociny co to kurwa jest młotowiertarke - BOSZ. kurwa już się zjebie skompromitowałeś kurwa młoto wiertarka kurwa hahhahahahhaha jebłem ...
Buaha ha, to się podlasiak zagotował. Jeszcze to amebowe "xd".
Co napisałem źle? Jesteś debilem?
Przecież są wiertarki i młotowiertarki. Klient przychodzi mówi, że szuka Bosza to już wiem że mu chodzi o młot wyburzeniowy, albo młotowiertarkę
Czego nie rozumiesz deklu?
Stwierdzam, że jesteś debilem. Albo po prostu pisałeś ten post pod wpływem czegoś. Nie wnikam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów