18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2020-12-08, 7:28 2
szpaks czy nie spax co to kurwa za różnica? Elektrykę kładę zawodowo, wkręt to wkręt. Nie każdy musi znać budowlaną nowomowę....
Zgłoś
Juzwa 2020-12-08, 9:23
Na tej wysepce to mu widelce wyleciały?
Zgłoś
Jackub10000 2020-12-08, 10:12
Wrzucicie ten film na stop cham. Jeszcze nagrywający powinni dorzucić klakson i więcej kur... Niech inni też widzą jak u nas ns drogach panoszą się wysepki i L ki
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2020-12-08, 10:15 2
Normalny by się zatrzymał i sprawdził czy auto się nadaje do dalszej jazdy, a ten zakurwił w krawężnik i dalej ogniem. Prawdziwy młody debil.
Zgłoś
C................s 2020-12-08, 10:29 3
nowynick napisał/a:

szpaks czy nie spax co to kurwa za różnica? Elektrykę kładę zawodowo, wkręt to wkręt. Nie każdy musi znać budowlaną nowomowę....

Istotą napisania o szpaksach był ich rozmiar i wytrzymałość. Skręć sobie dach na czarnuchy do płyt GK. Zobaczysz wtedy że wkręt to wkręt To tak jak byś był murarzem i pierdolnął że bezpiecznik to bezpiecznik, co za różnica czy 4A czy 63A
Zgłoś
wojtasbbi 2020-12-08, 10:44 7
35i napisał/a:

Czym przyjebana? Poproszę o tłumaczenie z podlaskiego.

To jest wkręt ciesielki konstrukcyjny

Patologia budowlańców określa je mianem Spax. Ta sama patologia budowlańców na wieszaki do profili mówi rigipsy. Gdzie rigips to marka budowlana ( płyty GK, profile , masy itd )

Podobnie jak na szlifierkę kątową mówią Diax a na młotowiertarke - BOSZ.

Z tą patologią wszechwiedzących ameb umysłowych mam codziennie do czynienia. Pracuję w hurtowni budowlanej.

A i ludzie jak robicie remonty to sprawdzajcie ile materiału poszło faktycznie a ile wasz kochany wykonawca wziął z hurtownii.

Zdrówka

Zgłoś
keisats 2020-12-08, 11:13 1
Kim jest Elka i dlaczego nie dała się wyruchać?
Zgłoś
doopa 2020-12-08, 13:06
pewno seba bmwe jechał
Zgłoś
35i 2020-12-08, 15:42 1
wojtasbbi napisał/a:

To jest wkręt ciesielki konstrukcyjny
Patologia budowlańców określa je mianem Spax. Ta sama patologia budowlańców na wieszaki do profili mówi rigipsy. Gdzie rigips to marka budowlana ( płyty GK, profile , masy itd )
Podobnie jak na szlifierkę kątową mówią Diax a na młotowiertarke - BOSZ.
Z tą patologią wszechwiedzących ameb umysłowych mam codziennie do czynienia. Pracuję w hurtowni budowlanej.
A i ludzie jak robicie remonty to sprawdzajcie ile materiału poszło faktycznie a ile wasz kochany wykonawca wziął z hurtownii.
Zdrówka

Dziękuję bardzo za tłumaczenie. Na szlifierkę kątową mówią też "biax". Jeszcze te pretensje w komentarzach, że ktoś nie zna slangu budowlańców. Nie każdy grypsuje.
Zgłoś
Presty 2020-12-08, 17:43
Bas aż kamere podrywa przy każdym uderzeniu.
Piękna prowizorka
Zgłoś
Lew 2020-12-08, 20:08
Wkręt wkrętowi nie równy. Nie spodziewałem się takiej "gównoburzy" na temat rodzaju i nazw wkrętów

Następnym razem napiszę Wkręt ciesielskie SPAX .
Aż strach pomyśleć co gdybym napisał - ciekawe czy użył komfirmanów xD

Zgłoś
p................a 2020-12-08, 21:54 2
27 zł i całkowicie naprawi tego civica
Zgłoś
djpyza 2020-12-08, 23:04
35i napisał/a:

Czym przyjebana? Poproszę o tłumaczenie z podlaskiego.

Tobie to nić nie wytłumaczysz bo nadzwyczajnie jesteś na to za tępy tłumaczenie nie pomoże xd szkoda czasu

wojtasbbi napisał/a:

młotowiertarke - BOSZ.

skończ pisać te swoje wypociny co to kurwa jest młotowiertarke - BOSZ. kurwa już się zjebie skompromitowałeś kurwa młoto wiertarka kurwa hahhahahahhaha jebłem ...
Zgłoś
35i 2020-12-09, 5:49 1
djpyza napisał/a:

Tobie to nić nie wytłumaczysz bo nadzwyczajnie jesteś na to za tępy tłumaczenie nie pomoże xd szkoda czasu
skończ pisać te swoje wypociny co to kurwa jest młotowiertarke - BOSZ. kurwa już się zjebie skompromitowałeś kurwa młoto wiertarka kurwa hahhahahahhaha jebłem ...

Buaha ha, to się podlasiak zagotował. Jeszcze to amebowe "xd".
Zgłoś
wojtasbbi 2020-12-09, 10:22 1
djpyza napisał/a:

Co napisałem źle? Jesteś debilem?

Przecież są wiertarki i młotowiertarki. Klient przychodzi mówi, że szuka Bosza to już wiem że mu chodzi o młot wyburzeniowy, albo młotowiertarkę

Czego nie rozumiesz deklu?

djpyza napisał/a:

Stwierdzam, że jesteś debilem. Albo po prostu pisałeś ten post pod wpływem czegoś. Nie wnikam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem