📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ps2. po nocach właśnie lecą playoffy, bardzo miła odskocznia dla tv przesiąkniętej euro, gdzie TVP spina się nad naszymi nielotami, bo nie orłami przecież, żeby napędzić oglądalność, bo wg przewidywań stracą ok. 50 mln na transmisjach
ps. w tle fajny kawałek Einaudiego, 3 lata później użyli go nawet w Untouchable- dobry film z kolei
ps2. po nocach właśnie lecą playoffy, bardzo miła odskocznia dla tv przesiąkniętej euro, gdzie TVP spina się nad naszymi nielotami, bo nie orłami przecież, żeby napędzić oglądalność, bo wg przewidywań stracą ok. 50 mln na transmisjach
towyzywanie murzynow na sile robi sie juz meczace
do wszystkich komentujących, wiem, że murzyn, ale jak niski musi być was gust jeśli murzyn robi 1000 razy lepszą reklamę, niż te wasze ulubione:
Ten temat jest zajebistym przykładem jak działa internet - zaczynamy od basenu z wężami jako OP a kończmy na odjebanej reklamie biedronki ... O chuj chodzi ?
po pierwsze "towyzywanie" piszę się oddzielnie...
po drugie "murzynów" piszę się z dużej litery...
po trzecie nie wyzywam nikogo na siłę...
a po czwarte i ostatnie: "ó", "ł", "ę", "ż", "ą" - daje ci tu literki do kopiowania, bo najwyraźniej "Alt" ci się spierdolił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów