📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to jest ten sam poziom śmieszności co w filmach urbana... a nie, to jest jeszcze gorsze... już myślałem że więcej części nie będzie...
Zajebiste. Jak ktoś nie rozumie, trudno. za późno na logiczne myślenie i skojarzenia.
jest tak perfekcyjna, że aż chujowa
Baśka upadłaś tak nisko, że już chyba nie zarobisz
pierdolicie glupoty, lepsze niz wszystkie te programy z gessler, ukryte prawdy, sedzie anny marie wesolowskie i reszta tych gowien, gra aktorska perfekcyjna !
Christopher Paolini
To akurat było dobre. Baśka była moim zdaniem śmieszna jedynie w Klatce B, i to też jak jeszcze nikt nie wiedział, że to fikcyjna postać. Ten cały blog to pomyłka.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
znowu ta idiotka
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów