📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Agenda NWO idzie zgodnie z planem...
W 2024r chyba już nikt (oprócz lewactwa i innych zjebów) nie ma wątpliwości.
W 2024r chyba już nikt (oprócz lewactwa i innych zjebów) nie ma wątpliwości.
No ale nie rozumiem, ona dyma te króliki czy je zjada?
jem_zwierzeta napisał/a:
No ale nie rozumiem, ona dyma te króliki czy je zjada?
"ja jestem mężczyzną transseksualnym"
jkllll485 napisał/a:
"ja jestem mężczyzną transseksualnym"
Czyli, pojebana lesba, która powinna być spalona w piecu [takim dużym piecu (żeby się zmieściła)].
Gowno mnie interesuje kim ona sądzi, że jest... Dla mnie głupia pizda, która powinna dostać po pysku albo konkretną dawkę leków w psychiatryku
Jakie czasy takie pokemony
dżonyłojlker napisał/a:
Czyli, pojebana lesba, która powinna być spalona w piecu [takim dużym piecu (żeby się zmieściła)].
Nie znajdziesz tak dużego pieca.
Musze przyznać, że materiał na miarę nagrody... Zenka Martyniuka! Brawo!
:ROLL:
już łolaboga NWO, koniec świata i upadek człowieka wieszczycie, bo kilkoro (dosłownie KILKORO w skali kraju) nastolatków się zachuwuje jak naćpany pokemon... Trzeba to leczyć albo zaczekać do jej dwudziestki kiedy nie dość że się pewnie samo wyprostuje to jeszcze amnezję będzie udawać, że nigdy się tak nie zachowywała...
już łolaboga NWO, koniec świata i upadek człowieka wieszczycie, bo kilkoro (dosłownie KILKORO w skali kraju) nastolatków się zachuwuje jak naćpany pokemon... Trzeba to leczyć albo zaczekać do jej dwudziestki kiedy nie dość że się pewnie samo wyprostuje to jeszcze amnezję będzie udawać, że nigdy się tak nie zachowywała...
aj tam kto kutaśca raz do dupy nie przyjał ten nie rozumie nigdy, ja przyjałem pare razy i nic strasznego, przelotnie oczywiście, trzeba się otwierać na nowe rzeczy (nie w sensie że otwierać zwieracz tylko umysłowo, choryzonty) , idzie nowe i trzeba dostosować się i ... nasmarować
Jakby teraz rozesłać wezwania na komisję wojskową to te kolorowe chłopy by miały mokre cipki. Wielu rurkowców również
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów