18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bat na dilera
i................i • 2016-02-14, 7:31
Rusek postanowił wybatożyć dilera narkotyków
(od 1:00)

Miejsca zdarzenia: Rosja

Źródło
Zgłoś
mixiek 2017-08-27, 15:02
Kurde,do rosołu w sam raz.
Zgłoś
H................o 2017-08-27, 15:36 3
Gdzieś tam jest robota marzeń.
Zgłoś
nowak81adam 2017-08-27, 15:55 1
Aż się zalogowałem by dać piwo.
Zgłoś
S................n 2017-08-27, 15:56 3
@Karaluszy w momencie kiedy bojownik zwrócił sie do kamery ,powiedział ( luźne tłumaczenie): Narkomani, uważajcie, czeka was ta sama procedura, podoba wam się to doskonałe przedstawienie (balet)? Narkomany wy idźcie do pracy.
Zgłoś
el.polako 2017-08-27, 16:15
Mam nadzieję, że po tych przyjemnościach go zastrzelił, albo chociaż obciął pindola
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-08-27, 16:16
ten jęk coś pięknego widzieć jak takie śmieci ludzki cierpią ! PIWO !
Zgłoś
weltmajster 2017-08-27, 16:22
Karaluszy napisał/a:

Dla tych którzy przespali erę globalizacji i nie rozumieją nadal że angielski to podstawa:

Bojownik schwytal faceta którego oskarżono o gwałt na dwu letnim dziecku. PodobPodobno ma już pedofilska przeszłość lecz oficjalnie wiadomo tylko ze sprzedaje...

Filmik zacny, ale skoro jesteś już tak dogłębni posunięty w tej, jak twierdzisz, globalizacji, to nie zapominaj, że w naszym kraju podstawa to język polski. Tym się odróżniamy od innych narodów i nie jest to powód do wstydu, raczej do dumy. Jak już coś piszesz w naszym języku, to postaraj się napisać się to poprawnie. To nic nie kosztuje. Za dużo ludzi ginęło, żebyś mógł teraz pisać w po polsku. Dzięki temu nie musisz oglądać i tolerować w sąsiedztwie tzw. "syryjskich migrantów" jak to jest za naszą zachodnią granicą. Żaden brudas nie zgwałci Ci żony na Twoich oczach, a Twoje dzieci mogą się śmiało bawić na placach zabaw. Chyba, że należysz do tych, którzy uważają, że wszystko co napisane jest po angielsku jest mądrzejsze czy bardziej nowoczesne.
Zgłoś
s................s 2017-08-27, 16:29
jakim trzeba byc ostatnim frajerem zeby myslec że to naprawde pedofil
Zgłoś
korowiow777 2017-08-27, 17:26 2
Film nie jest o gwałcicielu. Film sprzed kilku lat, widziałem go już. Znany z nazwiska oprawca to żołnierz sił separatystycznych na Ukrainie. Ofiara - handlarz narkotykami. Nie przeżył batożenia. Filmik widziałem na onecie/wp/innym gównie. Chodziło o to, ze na terenach wschodniej Ukrainy (Donbas?) prawo stanowią wojskowi i ludność. Stąd takie kary za ciężkie przestępstwa. Nie chce mi się szukać ale ktoś pewno znajdzie. A tekst o gwałcicielu ktoś dodał pod publiczkę by ludzie się cieszyli jaka go to spotkała zasłużona kara.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
vieri22666 2017-08-27, 17:46
Mocniej Kurwa Mocniej!!!

Bo facet to musi mieć wał a nie jakieś tam przeguby...
Zgłoś
Mxccb 2023-05-23, 17:45
Ktoś ma całość ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów