📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I z takim prawym ruskiem to bym sie chetnie wódki napil!
czy tylko mnie się to podoba?
Piweczko zmrożone na kość! no i wódeczka żeby było przyjemnie.
Piweczko zmrożone na kość! no i wódeczka żeby było przyjemnie.
Ale jak to? Można nie lubić handlarzy narkotyków? Co na to HejtStop? A w dupie z nimi.... Piwo.
Piękny materiał, idealny na otwarcie oka w niedzielę. Zimny
Jeśli gość nie sprzedawał narkotyków dzieciom ani nie mieszał towaru z jakimś syfem to jestem na 'nie' -w końcu każdy ma prawo samostanowienia i zdecydowania czy spierdolić sobie życie skokiem z okna, wódą czy narkotykami.
Za ten filmik gość by dostał 15 lat
Zachwalacie, a prawda pewnie taka ze ta kurwa w moro pewnie go leje bo konkurencje robił albo hajs przejebał za towar.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów