📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Grupa szybkiego reagowania Radia Maryja
… sarkazmu się chwyta.
warstolog napisał/a:
fejk nie fejk , nie wiem
Kilkunastu radnych podpisało się pod wnioskiem rajców z klubu Prawo i Sprawiedliwość, który ma trafić na biuro szefa Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji. Członkowie RM chcą poprzez swoje przedsięwzięcie wyrazić niezadowolenie z polityki KRRiT, która nie przyznała miejsca na multipleksie dla TV Trwam. Na sesji pojawili się również członkowie "18. Batalionu Moherowych Beretów", którzy podkreślali, że w demokratycznym kraju nie można dyskryminować w ten sposób telewizyjnej stacji.
tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wiadomosci&item=ca768fc40051bd44&tit...
niefejk. moherowe brygady, to ich taki żarcik
Mnie to już w sumie dawno przestało śmieszyć, jako młody uzdolniony pełny energii i charyzmy by zmieniać świat na lepsze, jako polska przyszłość i siła robocza bardzo mnie to wkurwia, że ten naród jest tak kurewsko zmanipulowany.
skoro jest "Zakon Rycerzy Jezusa Chrystusa", to może i to jest prawdziwe
Moderator napisał/a:
Kilkunastu radnych podpisało się pod wnioskiem rajców z klubu Prawo i Sprawiedliwość, który ma trafić na biuro szefa Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji. Członkowie RM chcą poprzez swoje przedsięwzięcie wyrazić niezadowolenie z polityki KRRiT, która nie przyznała miejsca na multipleksie dla TV Trwam. Na sesji pojawili się również członkowie "18. Batalionu Moherowych Beretów", którzy podkreślali, że w demokratycznym kraju nie można dyskryminować w ten sposób telewizyjnej stacji.
tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wiadomosci&item=ca768fc40051bd44&tit...
Siedziałeś, czy się nie udzielałeś ? Bo co drugi temat nagle zacząłeś komentować. Jakieś to dziwne i nietypowe...
Nie wiem o chuj Tobie chodzi, to zgadnę, że chodzi o pieniądze...
Wybacz, mam puste konto, Centurion dopiero w poniedziałek przelew przesyła.
Racja 4687 postów nabiłem dzisiaj. Przechytrzyłeś Mnie.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Nie wiem o chuj Tobie chodzi, to zgadnę, że chodzi o pieniądze...
Wybacz, mam puste konto, Centurion dopiero w poniedziałek przelew przesyła.
Racja 4687 postów nabiłem dzisiaj. Przechytrzyłeś Mnie.
to ta ekipa z grupy podwyższonego ryzyka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów