Patrzcie co nosicie w kieszeni. Efekt nie do odtworzenia przy normalnym użytkowaniu ale jakby ktoś chciał po Was przejechać walcem to taka bateria mogłaby mocno zranić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gdzieś na zachodzie (żeby nie skłamać - prawdopodobnie USA) odnotowano jeden przypadek wybuchu baterii telefonu w kieszeni trąbiono o tym na całym świecie bodajże w 2012-2013 roku
Mam w rowerze 5kg baterię li-ion, jakoś się nie boję. Wystarczy jej nie podpalać i nie napierdalać młotkiem.
kiedyś za małolata;) miałem nokię 3310 i po niedobrym esemesie od władczyni kuchennych włości pizdnąłem tą cegłą o altankę i po paru sekundach pozostał tylko ekranik z mojej kochanej komóreczki:]
nanab napisał/a:
Mam w rowerze 5kg baterię li-ion, jakoś się nie boję. Wystarczy jej nie podpalać i nie napierdalać młotkiem.
Po chuj ci 5kg bateria do roweru?
ellsworth napisał/a:
Po chuj ci 5kg bateria do roweru?
Może ma rower ze wspomaganiem elektrycznym
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów