📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Matan_M napisał/a:
To wracaj sobie słuchać rapsów blokowiskowa pizdeczko
Nie wiem na chuj ten pojazd. Dalej się gamonie jebane kłóćcie o wyższość jednego gatunku muzyki od drugiego, serio, to kto czego słucha jest w końcu podstawowym wyznacznikiem jego fajności.
Nawet przyjemnie się słucha, ale tematyka tak niepotrzebna, tak na siłę, że nie mnie odrzuca i nie przesłucham nawet całego utworu.
Jak patrze na te komentarze i riposty typu "zamknij mordę"/"umyj dupę" to mam wrażenie, że średnia wieku, to tu 12 nie przekracza...
JA to tak czasami sobie myślę że oni drą te mordy bo brud ich boli, albo ten na ciele albo na tych agatowych włosach...
Na setę tu już to się pojawiło, bo do dziś pamietam jak z tego japę cieszyłem. W komentarzach ktoś też dodał jakiś filmik z batmanem.
Chuj z wami i waszymi HipHopami i Metalami.
Tylko Zenek Martyniuk i Disco Polo a na weselu każdy dres czy brudas wywija przy tym na parkiecie
Tylko Zenek Martyniuk i Disco Polo a na weselu każdy dres czy brudas wywija przy tym na parkiecie
Cel misji zakończony pomyślnie: Wywołać ból dupska jakiegoś brudasa.
@Matan_M rap ma przynajmniej przekaz brudasie i nie mowie tu o popku czy firmie tylko o prawdziwym starym rapie jak wwo
@carl92
Kurwa, "AKCENT" - dobrze że nie Kaja Paschalska, ja pierdolę...
Kurwa, "AKCENT" - dobrze że nie Kaja Paschalska, ja pierdolę...
Cel misji zakończony pomyślnie: Wywołać ból dupska jakiegoś brudasa.
niech zgadnę, słuchasz techna a od basu wypełzły z twej dupy hemoroidy tak jebitnie wielkie, że nie pozwalają dopuszczać myśli, że ktoś nie lubi techna
@up
Nie ja, tylko niektórzy nie potrafią przyjąć, że ktoś nie lubi Metal'u z Growl'em.
Wyzywać na muzykę elektroniczną można, zaś jak ktoś niepochlebnie się wyrazi o Metal'u to zostanie zaatakowany przez kindermetalowców i zwyzywany od dresów, blokersów czy technozjebów
Pozdrawiam.
Nie ja, tylko niektórzy nie potrafią przyjąć, że ktoś nie lubi Metal'u z Growl'em.
Wyzywać na muzykę elektroniczną można, zaś jak ktoś niepochlebnie się wyrazi o Metal'u to zostanie zaatakowany przez kindermetalowców i zwyzywany od dresów, blokersów czy technozjebów
Pozdrawiam.
TB303 napisał/a:
@up
Pozdrawiam.
Panie, co Ty wiesz o byciu hejtowanym na tym portalu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów