📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To wracaj sobie słuchać rapsów blokowiskowa pizdeczko
Ola gringo
Matan_M napisał/a:
To wracaj sobie słuchać rapsów blokowiskowa pizdeczko
Tylko się kurwa nie zesraj
I trochę szacunku kmiocie, takie hasła możesz kolegom mówić.
@up "jestem zajebisty, mam alu-fele 69 cali, wszystkie swinie sa moje bo leca na moje SKURE w mojej wyjebanej bmce!"
widzisz, nie musze byc raperem aby zajebiscie rapowac!
Józef Piłsudski 11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.
widzisz, nie musze byc raperem aby zajebiscie rapowac!
"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."Józef Piłsudski 11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.
@up ile pasków na dresie zapyziały buraku?
Ważne, że bóg nie istnieje!
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Ważne, że bóg nie istnieje!
Raperem może nie jesteś, ale debilem już tak.
Raperem może nie jesteś, ale debilem już tak.
Wy też malowaliście znak Batmana na tablicy w Gimbazie.
Batmetal stary ale jary. Dethklok rulez! \m/ Kto nie oglądał to koniecznie musi zobaczyć serial "Metalocalypse" hehe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów