piękna rzecz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wiocha.pl
Co mówi Batman do Robina wsiadając do batmobila?
Wsiadaj Robin!
Wsiadaj Robin!
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
mare30ks napisał/a:
osobiscie wolalbym tego vipera z tylu
Osobiście wolę Batmobile z Holandii, legenda psychobilly
Szkoda byłoby mi kasy i poświęconego czasu na takie gówno .
To jest zabawka dla pseudo mężczyzn , którzy z swoim popędem stanęli na poziomie pierdolonego animowanego batmana .
Wolałbym ten czas i te pieniądze poświecić na jakieś dobre dupy, ruchałbym aż by chuj piekł , a nie na budowanie czegoś co ani nie wygląda ani nie przysłuży się do życia codziennego .
To jest zabawka dla pseudo mężczyzn , którzy z swoim popędem stanęli na poziomie pierdolonego animowanego batmana .
Wolałbym ten czas i te pieniądze poświecić na jakieś dobre dupy, ruchałbym aż by chuj piekł , a nie na budowanie czegoś co ani nie wygląda ani nie przysłuży się do życia codziennego .
@up Czyli zainteresowania masz na pewno szersze niż osoba, którą tak krytykujesz
Komuś się nieźle pojebało od hajsu.
Jak bys czyms takim podjechal to mial bys dup wiecej niz twoj piekacy chuj mogl by zniesc.
Pozatym pieniadze lepiej wydane niz na kolejne sraraldo czy inne wloskie chujumuju.
nie kumam idei batmana , niby nie używał broni palnej w ogóle a jakoś w aucie kurwa musiał mieć i w motocyklu ....
Już w 1989 ich botmun miał lepszy samochód niż ja teraz...
- Podobno nosisz dwa miecze... jeden na ludzi, jeden na lewaków.
- Oba są na lewaków.
Obok tego Batmobila stoi równie piękny Dodge Viper :3 (tylko ten spoiler jakiś taki chujowy ma)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów