18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
longmanslownik 2013-12-28, 9:54 1
Tak swoją drogą to w BF2 wciąż gra więcej ludzi niż w każdą inną część.
Zgłoś
u................t 2013-12-28, 9:55
@1701

Ja też wciąż pykam w Bf2 jak coś to pykam na =NRU= serwerze.Nick ten sam co tutaj.Co do dodatków to w patchu jest tylko Euro force.Resztę trzeba sobie jednak dokupić..
Zgłoś
Wiercik102 2013-12-28, 10:24 1
To Panowie jeżeli jestesmy chętni pograć w większej ekipie to zapraszam do Mnie na TS ustalimy sobie tutaj konkretną date i pociupiemy
Zgłoś
Brumm22 2013-12-28, 10:26
Wtedy BF 2 nie chciał mi pójść na PC . No, ale czasy się zmieniają BF 4 chodzi aż miło
Zgłoś
u................t 2013-12-28, 10:34
@Wiercik102

Jak coś to jestem za.Dajcie datę, godzinę i serwer.Będę na pewno
Zgłoś
1701 2013-12-28, 10:48
@Wiercik102
Też jestem za

@ulthart
Jestem pewien że armored fury też jest zawarty w patchu 1.5 bo na nim gram, mam pudełkową wersję deluxe z podstawką i special forces i patche 1.5 i gwarantuje że mapy i pojazdy z armored fury są).
Ale to i tak ma małe znaczenie bo siedzę głównie na karkandzie bez pojazdów.
Zgłoś
Dalione 2013-12-28, 11:11
Dajcie mu złotą łopatę panowie..
Zgłoś
u................t 2013-12-28, 11:16
1701 napisał/a:

@Wiercik102
Też jestem za

@ulthart
Jestem pewien że armored fury też jest zawarty w patchu 1.5 bo na nim gram, mam pudełkową wersję deluxe z podstawką i special forces i patche 1.5 i gwarantuje że mapy i pojazdy z armored fury są).
Ale to i tak ma małe znaczenie bo siedzę głównie na karkandzie bez pojazdów.

Racja Armored fury jest, brak natomiast special forces i broni z tego dodatku.Szczególnie brak mi snajperki L96A1
Zgłoś
ulifont 2013-12-28, 11:18
nie gram w gry,nigdy mnie specjalnie nie wciągały,więc nie mam pojęcia o czym to dzieło jest, dziękuje do widzenia i wesołych świąt

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Tassadar 2013-12-28, 11:32
@up to po co w ogóle piszesz.
Uważam że bf2 nie doczekał się następcy, aczkolwiek w bf4 jeszcze nie grałem, a bf3 to kiszka moim zdaniem. Pograć można ale bez szaleństwa, czegoś brakuje.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Rossoneri 2013-12-28, 11:37
Cytat:

Nawet teraz warto go kupić bo serwerów nie grać a wszystkie dodatki dano za darmo w patchach.

Zgłoś
Młynarz2033 2013-12-28, 11:38
Nie zapominajcie o 2142 ^^ Niby przyszłość, lasery i inne pierdoły ale gra się kurewsko przyjemnie.
Zgłoś
k................5 2013-12-28, 11:42
Każdy BF jest dobry, ale tylko do Bad Company 2

edit:

youtube.com/watch?v=l_z7aqzwf_A polecam
Zgłoś
Rinho 2013-12-28, 12:08 1
Ile człowiek w to nawalał.... Całe dzieciństwo przebyte na BF 2
I te wielominutowe gonitwy F 35 i J10 no po prostu cudo

W BF nowych to już taki chaos jest moim zdaniem. Albo mapy takie mikrusy, że co krok to 3 przeciwników, albo jakieś dziwne utrudnienia w stylu ustrzel 2 osoby z działa by odblokować bomby w samolocie... no kutwa na wojnie też tak tobie powiedzą ? Zabij 2 osoby noże to dostaniesz AK !
Zgłoś
konował 2013-12-28, 14:13
Jak ktoś nie wie to można sobie legalnie ściągnąć pierwszą cześć BF na Orginie za free. Polecam bo można się zdrowo uśmiać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów