📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
piwko za Bf'a 2
Właśnie wyłączyłem BF'a 2, wbijam na sadola a tu znowu BF2... On mnie chyba prześladuje a to oznacza, że trzeba znowu zagrać.
BF2. To była gra, pomimo od zajebania bugów i tak się nie nudziła i młuciło się non stop na karkandzie. Teraz BF3 czy 4 niby lepsza grafika itp. ale to już nie to samo co kiedyś, a szkoda bo przydałby się godny następca dwójeczki.
A tam marudzicie, grałem w 2, 3 i 4 i jak na razie czwórka najlepsza moim zdaniem, choć tęsknie za niektórymi mapami, ale te nowe też dają radę
BF 1942 i 2 były kozackie, ostatnio sobie odpaliłem dodatek do pierwszego call of duty - united offensive i jak się okazuje był dłuższy i dużo lepszy niż cała trylogia modern warfare. Stare gry to magia.
Spokojnie przed nami jeszcze kilka dlc gdzie w drugim mają być mapki z bf3 oby w następnych wrócili do karkanda bo niektóre były fajne
mmaakkss napisał/a:
A tam marudzicie, grałem w 2, 3 i 4 i jak na razie czwórka najlepsza moim zdaniem, choć tęsknie za niektórymi mapami, ale te nowe też dają radę
Spokojnie przed nami jeszcze kilka dlc gdzie w drugim mają być mapki z bf3 oby w następnych wrócili do karkanda bo niektóre były fajne
Blutok napisał/a:
bf1942 gnojki a nie to gowno
Taa, łapczywy na wirtualne browary antykonformisto
a i przy okazji w bf p4f są wszystkie mapy z bf 2 tylko w polepszonej grafice no i bez tylu bugów
a i przy okazji w bf p4f są wszystkie mapy z bf 2 tylko w polepszonej grafice no i bez tylu bugów
Jak ja kurwa kocham taką "papierową" grafikę. Zajebiscie ona nadawala grom klimatu, bylo trudno, nie to co teraz prowadzenie za rączkę do połowy gry. Myślało się w szkole o tych grach, jak to się będzie w nie pykać po powrocie do domu. kalofdjiutygost i batylfildcztery to wielkie produkcje, ale dobre na jeden weekend.
Ja wciąż gram w BF2 i ani myślę przesiadać sie na nowsze części. Nawet teraz warto go kupić bo serwerów nie grać a wszystkie dodatki dano za darmo w patchach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów