Coprawda gra w singlu jest kiepska i cieniutka jak siki węża,ale żołnierze przynajmniej rzucają mięsem w trakcie jak mięso fruwa w powietrzu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Brakuje takiego soczystego "JA PIERDOLE!"
Teksty z singla to nic. Pograj w multi.
Z chinoli to robia posmiewisko ale jakby powiedzieli "Cholerne czarnuchy!" to obama by zapierdalal wypowiadac sie publicznie, a produenci BF4 by kurwa gineli w meczarniach.
2:55 jak kurwa mozna grac na xboxie w strzelanie do chuja?!?!?!?!?!!?
2:55 jak kurwa mozna grac na xboxie w strzelanie do chuja?!?!?!?!?!!?
słaby dubbing, wzięliby żołnierzy normalnych a nie jakieś pizdy w studio bo to może jarać tylko kogoś kto w wojsku nie był i nie słyszał wersji "live"
chyba przekonaliście mnie do polskich wersji
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów