Coprawda gra w singlu jest kiepska i cieniutka jak siki węża,ale żołnierze przynajmniej rzucają mięsem w trakcie jak mięso fruwa w powietrzu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tos ty kurwa chyba psów nie widzial
Ten dubbing był chujowy jak kompot z ziemniaków, nie ma się czym jarać.
@up dokładnie. Ten murzyn zawsze mnie wkurwiał. Nie dość że nieprzyjemny to jeszcze cham. Ale fajnie że na koniec jest możliwość go zabić
Grałem regularnie w 3'kę ostatnie 2 lata. Po dźwiękach i grafice widzę, że 4'ka to to samo (no malutkie kosmetyczne zmiany są). Czyżby BF wkraczał na ścieżkę CoD?
"Chcieli mnie wyruchać ale nie ma chuja"
1r0n, "Czyżby BF wkraczał na ścieżkę CoD?" Już dawno temu to zrobił, bronie, pojazdy praktycznie nie zmieniają się. Ba, m16, m4 lub nawet m60 pochodzi z MOH2010, inne z MOH Warfightera a jeszcze inne z BF3.
Tego kurwa nikt nie zauważa, widzą tylko skopiowaną animację w ghosts z mw2. Nie zauważają jednak, że każdy cod posiada zupełnie nowe modele broni, postaci, pojazdów.
Nie wspomnę już o jebanej armii klonów jaka nawiedza BF4 w singlu. Toż to żałosne używać modeli z singla w multiplayerze.
Ta, w cod też występują modele z singla w mp, ale do mp są dorobione też nowe, ichuj.
Tego kurwa nikt nie zauważa, widzą tylko skopiowaną animację w ghosts z mw2. Nie zauważają jednak, że każdy cod posiada zupełnie nowe modele broni, postaci, pojazdów.
Nie wspomnę już o jebanej armii klonów jaka nawiedza BF4 w singlu. Toż to żałosne używać modeli z singla w multiplayerze.
Ta, w cod też występują modele z singla w mp, ale do mp są dorobione też nowe, ichuj.
BF z najlepszym dubbingiem to Bad Company 2(zwłaszcza dubbing rosyjski[SNAJPER!] rozpierdala).
Na przeciętnym wfie w polskiej szkole więcej leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów