I cofnąłbyś się do czasu sprzed wypicia tylko po to,żeby podtrzeźwieć i znowu wypić jedno piwo? Poza tym przeczytaj sobie definicję perpetuum mobile i naucz się to pisać poprawnieUP^ I można by się cofać w czasie zaraz po tym jakby się wypiło piwko - Perpetum Mobile
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
I cofnąłbyś się do czasu sprzed wypicia tylko po to,żeby podtrzeźwieć i znowu wypić jedno piwo? Poza tym przeczytaj sobie definicję perpetuum mobile i naucz się to pisać poprawnie
Tylko, że jak wyjebałbyś browara i cofnął się w czasie byłbyś już po jednym piwie i miałbyś piwo. Takie to kurwa trudne ?
tz mialem na mysli, ze ludzie graja bo gry sa nierealne->bardziej interesujace.
dlaczego nei ma edycji :/
a juz wiem dlaczego
Musiałeś się zająć czymś tanim, jak ojciec pedofil a matka pijaczka : /
Widać nie wyniosłeś z domu zbyt dobrego wychowania. No cóż, każdy mądry człowiek przyzna, że czuć od ciebie przesiąknięcie patologią
Ps. Nie rób offtopu.
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...Nie wiem jak można grać w takie prymitywne gry, przesiąknięte przemocą. I pomyśleć, że rodzice pozwalają aby ich dzieci w to grały. Ja jak byłem mały to grałem w szachy, karty i układałem kostkę Rubika oraz puzzle. Dzięki temu wyrosłem na bardzo inteligentnego i zamożnego człowieka. Przyszłość młodocianych fanów tego typu gier z pewnością nie jest tak optymistyczna.
aex ma konkurencję..
Nie wiem jak można grać w takie prymitywne gry, przesiąknięte przemocą. I pomyśleć, że rodzice pozwalają aby ich dzieci w to grały. Ja jak byłem mały to grałem w szachy, karty i układałem kostkę Rubika oraz puzzle. Dzięki temu wyrosłem na bardzo inteligentnego i zamożnego człowieka. Przyszłość młodocianych fanów tego typu gier z pewnością nie jest tak optymistyczna.
Domeną każdego inteligentnego człowieka jest wyrozumiałość i obserwacja, że nie zawsze wszystko co się podoba, podoba się wszystkim. Nie wiem co inteligentny człowiek chciałby osiągnąć wciskaniem takiej odpowiedzi na takim portalu w tym temacie - drogą dedukcji wnioskuję, że to, czego najbardziej w życiu mu brakuje - zainteresowania innych swoją nudną, ZAMOŻNĄ osobą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów