trailer
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
piwo za snajpera
Nie wiem jak można grać w takie prymitywne gry, przesiąknięte przemocą. I pomyśleć, że rodzice pozwalają aby ich dzieci w to grały. Ja jak byłem mały to grałem w szachy, karty i układałem kostkę Rubika oraz puzzle. Dzięki temu wyrosłem na bardzo inteligentnego i zamożnego człowieka. Przyszłość młodocianych fanów tego typu gier z pewnością nie jest tak optymistyczna.
Mularz napisał/a:
wyrosłem na bardzo inteligentnego i zamożnego człowieka
a takie głupoty w organizacyjnych wypisujesz
Tak, to musi byc battlefield, żadna inna gra nie ma tak głupiego AI
groch777 napisał/a:
zaczne nakurwiać w strzelanki dopiero jak wejdzie taka grafa ...
Strzelanki mogłyby wyglądać jak mario a i tak byś najbardziej lamił
Taka grafa będzie szybciej niż wam się wydaje a dzieciaki zamiast kombinować jak kupić piwo będą siedziały dupą przed komputerem
Jebie fejkiem od tego kitajca. Ale wystarczy zobaczyć unlimited details,żeby dojść do wniosku,że fotorealizm w grach nadchodzi wielkimi krokami.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Chuj że filmik to wyreżyserowane gówno a nie faktyczne sceny przyszłego Bat. pomińmy.
Technologia się rozwija, sztuczna inteligencja , elektornika, informatyka... świat idzie do przodu ;D czekam na wehikuł czasu xD
Technologia się rozwija, sztuczna inteligencja , elektornika, informatyka... świat idzie do przodu ;D czekam na wehikuł czasu xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów