Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pirania69 2021-09-30, 8:23 4
KebabRemover napisał/a:

to nie bawaria tylko bawaria w niemchech po kasacji a do polszczy sprowadzona i polszczą myślą techniczną wzbogacona, czyt. ulepszona,Niemiec stworzył w Monachium, Niemiec rozjebał w Niemczech, polaszek sciągną do polszczy i w polszczy zespawał jak to polaszek miernotka nieumiejętnie i nie dziwota że spaw puścił przy kolizji.
Skoro Niemiec zbudował dobrze, i dobrze wytrzymał wypadek ale Niemiec posłał na KASACJE, po wypadku a polaszek zwięszył łatwy zarobek i pospawał to nie dziwota... takie już polaszki za grosza polaszka innego życie sprzeda..... tak to już jest z polaszkami. To nie bawaria a polaszki wytwór, polaszkiej myśli technicznej spod stodoły z migomatem
polaszkowemu spawu niewiele trzeba żeby puścił, jak to typowy polaszek, lekko przycisną i polaszkowi mięknie fjutek
ot polacki spaw polaszkowy puścił,
Niemiec w Monachium zaprojektował, wyprodukował i rozjebał, a polaszkowi sprzedał za cene złomu i polaszek jeden zespawał i życie polaszka drugiego sprzedał, a kupił za bezcen po cenie złomu bo dobrze wiedział że żaden Niemiec Niemcowi tego nie sprzeda, bo Niemcy wzajemnie się szanują bo są zjednoczeni, a polaszek polaszkowi polaszkiem i za profit 2000 zł polaszka drugiego życie sprzeda

Stary a glupi
Zgłoś
madufo 2021-09-30, 8:23 2
BMW to bardzo fajne samochody tylko trzeba mieć mozg niezależnie od marki. Jak pierwsze odłożone pieniądze na zbieraniu truskawek i już E36 młody kupuje z napędem na tył i nie ogarnia mocy przez co wypadek to gwarancja, a zgon nie jest jakimś rarytasem. Bardziej tu myślę chodzi o szpan. Jak jest jakijs Seba to on nie kupi np. Passata czy Punto bo wstyd. 15 lat starsze, ale BMW/Audi, bo ma moc której on i tak nie ogarnie i efekty widać, co nie zmienia faktu, że ten samochód był prawdopodobnie po szkodzie całkowitej już wcześniej jak kolega wspomniał.
Zgłoś
raq 2021-09-30, 9:07 4
KebabRemover napisał/a:

jak w takiej kurwie sie urodziłem to nie bede sie z wami polaki utożsamiał ze względu na narodowość w dowodzie polackie kurwy.
tak jak Adolf Hitler niby rzyt a rzytków do obozów zamknął bo tak samo sie poznał na kurwach. nie będę sie płaszczył przed polactwem i zniżał do waszego poziomu rynsztokowego bo JA MIEJSCA URODZENIA nie wybierałem

Ja prd, co za patol bez szkoły...
Zgłoś
Zasysacz 2021-09-30, 9:20 5
KebabRemover napisał/a:

jak w takiej kurwie sie urodziłem to nie bede sie z wami polaki utożsamiał ze względu na narodowość w dowodzie polackie kurwy.
tak jak Adolf Hitler niby rzyt a rzytków do obozów zamknął bo tak samo sie poznał na kurwach. nie będę sie płaszczył przed polactwem i zniżał do waszego poziomu rynsztokowego bo JA MIEJSCA URODZENIA nie wybierałem

Nie wybierałeś ale teraz możesz , a to pozdrowienia od Polaków na nowej drodze życia - WYPIERDALAJ TFU.
Zgłoś
kamuha 2021-09-30, 9:22 4
KebabRemover napisał/a:

to nie bawaria tylko bawaria w niemchech po kasacji a do polszczy sprowadzona i polszczą myślą techniczną wzbogacona, czyt. ulepszona,Niemiec stworzył w Monachium, Niemiec rozjebał w Niemczech, polaszek sciągną do polszczy i w polszczy zespawał jak to polaszek miernotka nieumiejętnie i nie dziwota że spaw puścił przy kolizji.
Skoro Niemiec zbudował dobrze, i dobrze wytrzymał wypadek ale Niemiec posłał na KASACJE, po wypadku a polaszek zwięszył łatwy zarobek i pospawał to nie dziwota... takie już polaszki za grosza polaszka innego życie sprzeda..... tak to już jest z polaszkami. To nie bawaria a polaszki wytwór, polaszkiej myśli technicznej spod stodoły z migomatem
polaszkowemu spawu niewiele trzeba żeby puścił, jak to typowy polaszek, lekko przycisną i polaszkowi mięknie fjutek
Niemiec w Monachium zaprojektował, wyprodukował i rozjebał, a polaszkowi sprzedał za cene złomu i polaszek jeden zespawał i życie polaszka drugiego sprzedał, a kupił za bezcen po cenie złomu bo dobrze wiedział że żaden Niemiec Niemcowi tego nie sprzeda, bo Niemcy wzajemnie się szanują bo są zjednoczeni, a polaszek polaszkowi polaszkiem i za profit 2000 zł polaszka drugiego życie sprzeda

wyczuwam dialekt ukrolski.
Zgłoś
Exclip 2021-09-30, 9:22 1
KebabRemover napisał/a:

Nie zesraj sie polaczku ze wsi nad wsiami. "Rzyt" xDDD
Zgłoś
zdun 2021-09-30, 9:45 3
Handlarz Mirek powiedział, że wygląda to jakby była spawana za małym prądem i materiał się nie przetopił zbyt dobrze z obu aut.
Zgłoś
ifheowna 2021-09-30, 10:39
BMW, wariaciki, dupeczki , wiadomka.
Zgłoś
Fx12 2021-09-30, 10:59
Szczepan czy nie szczepan - różnica żadna. Liczy się fakt że 50km/h to nie jechał tym na pewno.
Zgłoś
zwierzak30 2021-09-30, 11:05 6
KebabRemover napisał/a:

A po tym wszystkim co nam tu powiedziałeś,miej świadomość.
Że gdziekolwiek pojedziesz.Gdziekolwiek się osiedlisz.Jakimkolwiek językiem będziesz się posługiwał.
Zawsze w paszporcie będziesz miał miejsce urodzenia. POLSKA.
A dla wszystkich z twojego otoczenia będziesz polaczkiem.

Niech cię żółć zalewa całe życie. hahahahahahaha
ps: Podjebałem cie do administracji. Życzę Bana.
Zgłoś
czorny711 2021-09-30, 11:15
KebabRemover napisał/a:

to nie bawaria tylko bawaria w niemchech po kasacji a do polszczy sprowadzona i polszczą myślą techniczną wzbogacona, czyt. ulepszona,Niemiec stworzył w Monachium, Niemiec rozj***ł w Niemczech, polaszek sciągną do polszczy i w polszczy zespawał jak to polaszek miernotka nieumiejętnie i nie dziwota że spaw puścił przy kolizji.
Niemiec w Monachium zaprojektował, wyprodukował i rozj***ł, a polaszkowi sprzedał za cene złomu i polaszek jeden zespawał i życie polaszka drugiego sprzedał, a kupił za bezcen po cenie złomu bo dobrze wiedział że żaden Niemiec Niemcowi tego nie sprzeda, bo Niemcy wzajemnie się szanują bo są zjednoczeni, a polaszek polaszkowi polaszkiem i za profit 2000 zł polaszka drugiego życie sprzeda

Rucham ci niemiecka rodzine

zwierzak30 napisał/a:

A po tym wszystkim co nam tu powiedziałeś,miej świadomość.
Że gdziekolwiek pojedziesz.Gdziekolwiek się osiedlisz.Jakimkolwiek językiem będziesz się posługiwał.
Zawsze w paszporcie będziesz miał miejsce urodzenia. POLSKA.
A dla wszystkich z twojego otoczenia będziesz polaczkiem.
Niech cię żółć zalewa całe życie. hahahahahahaha
ps: Podj***łem cie do administracji. Życzę Bana.

Ty szwabie milcz jestescie smieciami
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2021-09-30, 11:45 1
tylko ostatnia prawacka lub lewacka kurwa z Polski pluje na Polaka!
Sądząc po pisowni "polsza" jesteś niedojebem z PRL'u wyznającym PIS.
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2021-09-30, 17:11 1
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:

tylko ostatnia prawacka lub lewacka kurwa z Polski pluje na Polaka!
Sądząc po pisowni "polsza" jesteś niedojebem z PRL'u wyznającym PIS.

W każdej zbiorowości, nawet tej urodzonej w Polsce są mądrzy i głupi, źli i dobrzy. Jebie mnie to że ktoś ma to samo obywatelstwo co ja a jest w chuj złym kutasem; złodziejem, cwaniakiem, kłamcą, malwesantem, manipulantem, kto ma zle intencje i jest chamem bez kszty samokrytycyzmu. Jebia mnie tacy rodacy - szczam na nich, i mogą wypierdalać z tego kraju.
Zgłoś
Rick_Sanchez 2021-09-30, 17:19
To stąd się wziął w grach motyw niezniszczalnych latarń.
Zgłoś
sirmlcs 2021-09-30, 18:32
"Wiadomo już, że ofiary to obywatele Ukrainy." nie ma weselszej nowiny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem