Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Garnki_za_zeta 2021-09-30, 18:36 1
Zasysacz napisał/a:

A ty potwierdzasz regułę polaszek pluje na polaka ha tfu tobie i tobie podobnym gnido wszo zaropiała tfu.

A ty potwierdzasz tylko jakimi hipokrytami są wszyscy podobni do ciebie na tym portalu. "Ha tfu" (kurwa, jakim upośledzonym debilem trzeba być, aby to pisać). Pierdolą w kółko o tym, jak to Polak nie szanuje rodaka, a jednocześnie wszyscy jadą po sobie w sekcjach komentarzy za byle gówno z tak nienawistną siłą, że można by nią zasilić zderzacz hadronów.
Zgłoś
anzej_paeu 2021-09-30, 21:08 1
Norma, jestem 96' rocznik, NORMA. Najebane kozaczki z IQ australopiteka dla których feta i alko to chleb powszedni, próbujący wyrwać nie lepsze od siebie kubły na spermę na rozjebany złom od hansa z przebiegiem 150k zapewne. Żal mi tych nie świadomych świń które wsiadają z takimi do takiego gówna, kierując się swoim zapędem seksualnym i pożądaniem bycia wielbioną księżniczką. Osobiście znam z 2-3 bliskie ku temu mi historie, moich "znajomych" których udało mi się poznać na przypadkowych imprezach, ci co przeżyli, są warzywami z kontem na zrzutka.pl . To was jara dzieciaki? Takie bad boye, że nawet jak są w grupie i coś szczekają, podchodzę, to jeszcze odchodzę z odpalonym szlugiem choć nie palę Patrzę i widzę, po 98' roku dzieciaki stały się wyjątkowo głupie i podatne na "GTA Series" ala "Jestem kuzaj bo mam prawko 3 lata, oraz pospawaną bawarę igłę od hansa za którą zapłacił tata i mama, kiedyś im oddam" Żenada, ale mądrych nie sieją. Kiedyś lubiłem BMW, zanim miałem 18 lat chciałem e36 coupe 2.8, ale jestem mechanikiem i wiem jak to wygląda u nas, nikt dobrego auta nie sprzedaje, a na pewno nie za 6 tyś jak to większość życiowych wygrańców wydaje z ojca portfela na monstrum 2.0D rozjebane bardziej jak kurwa przy zajeździe dla kierowców, HATFU na to gównopokolenie.
Zgłoś
Pankuronium 2021-09-30, 21:38
To się pospawa i wyklepie. Jeszcze pójdzie jako bezwypadkowa
Zgłoś
donkapusta 2021-09-30, 22:27
Za wolno jechał i to go zgubiło.
Zgłoś
KAMYK48 2021-09-30, 22:31
Dziś znalezione...
Zgłoś
CrazyLittleGirl 2021-10-01, 15:32
Ale wy kurwa pierdolicie. Co z tego, że pochodzili z Ukrainy? To tak samo ludzie jak ja czy Wy. Cała czwórka to znajomi mojego faceta z roboty. Zapierdalali uczciwie, płacili podatki żeby wasze Brajanki mogły dostać pińcetplusa. Chłopak, który przeżył miał niedługo brać ślub z jedną z pasażerek, kierowca i druga pasażerka byli małżeństwem. Fakt, zapierdalał zdecydowanie za szybko. Ale to serio oznacza że dobrze że zginął? Chłopakowi który przeżył nie stało się praktycznie nic poza jakimiś delikatnymi obrażeniami

anzej_paeu napisał/a:

Norma, jestem 96' rocznik, NORMA. Najebane kozaczki z IQ australopiteka dla których feta i alko to chleb powszedni, próbujący wyrwać nie lepsze od siebie kubły na spermę na rozjebany złom od hansa z przebiegiem 150k zapewne. Żal mi tych nie świadomych świń które wsiadają z takimi do takiego gówna, kierując się swoim zapędem seksualnym i pożądaniem bycia wielbioną księżniczką. Osobiście znam z 2-3 bliskie ku temu mi historie, moich "znajomych" których udało mi się poznać na przypadkowych imprezach, ci co przeżyli, są warzywami z kontem na zrzutka.pl . To was jara dzieciaki? Takie bad boye, że nawet jak są w grupie i coś szczekają, podchodzę, to jeszcze odchodzę z odpalonym szlugiem choć nie palę Patrzę i widzę, po 98' roku dzieciaki stały się wyjątkowo głupie i podatne na "GTA Series" ala "Jestem kuzaj bo mam prawko 3 lata, oraz pospawaną bawarę igłę od hansa za którą zapłacił tata i mama, kiedyś im oddam" Żenada, ale mądrych nie sieją. Kiedyś lubiłem BMW, zanim miałem 18 lat chciałem e36 coupe 2.8, ale jestem mechanikiem i wiem jak to wygląda u nas, nikt dobrego auta nie sprzedaje, a na pewno nie za 6 tyś jak to większość życiowych wygrańców wydaje z ojca portfela na monstrum 2.0D rozjebane bardziej jak kurwa przy zajeździe dla kierowców, HATFU na to gównopokolenie.

Chłopie, jak czegoś nie wiesz to z łaski swojej się nie wypowiadaj. Wszyscy byli trzeźwi, żadnych prochów nie brali - woleli uczciwie pracować. Kierowca i pasażerka byli małżeństwem, druga dziewczyna z chłopakiem który przeżył mieli niedługo brać ślub. Mieli po 23-25 lat.

anzej_paeu napisał/a:

Chłopie, jak czegoś nie wiesz to z łaski swojej się nie wypowiadaj. Wszyscy byli trzeźwi, żadnych prochów nie brali - woleli uczciwie pracować. Kierowca i pasażerka byli małżeństwem, druga dziewczyna z chłopakiem który przeżył mieli niedługo brać ślub. Mieli po 23-25 lat.

madufo napisał/a:

zegar sie zatrzymał na 50km/h podobno

Na 170

ifheowna napisał/a:

BMW, wariaciki, dupeczki , wiadomka.

BMW.... I to jedyne co jest prawdą w tym, co napisałeś
Zgłoś
Gaiseric 2021-10-01, 16:00
CrazyLittleGirl napisał/a:

Fakt, zapierdalał zdecydowanie za szybko. Ale to serio oznacza że dobrze że zginął?

Tak, dobrze że zdechli i nie zabrali nikogo ze sobą więcej do grobu.
Jak ktoś kurwa przez miasto zapierdala 170km/h to mu się słup należy jak psu buda.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
pullup 2021-10-01, 19:30

Co z tego, że pochodzili z Ukrainy? To tak samo ludzie jak ja czy Wy

Chyba sobie żartujesz.
Zgłoś
anzej_paeu 2021-10-01, 21:19 1
@CrazyLittleGirl

Może i w takcie wypadku byli, nie znaczy to że nie mieli przeżartego mózgu przez owy tryb życia. I co z tego że dzieci, wielu patusów dziś ma dzieci, to jest wyzniacznik NICZEGO, jedynie tego że w młodym wieku marnuje się życie na wycieranie dupy. I co z tego że ślub? I tak pewnie za X czasu każdy by się pozdradzał i rozeszłoby się po kościach aby "somsiad nie wiedział i nie myślał że jaka to nie jestem", sory ale ja widziałem już tyle, że takie potłuczone pierdolenie "uniewinniające" koło chuja mi lata, bo wiem jak to wygląda od środka Wiele razy mogłem zginąć jako pasażer w taki sam sposób, raz nawet słyszałem jak spada lakier pod naporem siły wiatru, pędzącego tira z naprzeciwka, chowając się 0.0000001s przed wypadkiem Jak jesteś faktycznie pani littlegirl i masz w głowie to co piszesz, to wiem że i z cikebie kolejna "wariacinka dobra mordeczka", a jak koleżace odetnie głowe w wypadku to wielki płacz będzie że ojojojoj jak to się stało Pozdrawiam, życzę udanego szukania pana bolca, a nie przez pryzmat pseudo udawania kozaka.
Zgłoś
CrazyLittleGirl 2021-10-01, 22:05
anzej_paeu napisał/a:

@CrazyLittleGirl
Może i w takcie wypadku byli, nie znaczy to że nie mieli przeżartego mózgu przez owy tryb życia. I co z tego że dzieci, wielu patusów dziś ma dzieci, to jest wyzniacznik NICZEGO, jedynie tego że w młodym wieku marnuje się życie na wycieranie dupy. I co z tego że ślub? I tak pewnie za X czasu każdy by się pozdradzał i rozeszłoby się po kościach aby "somsiad nie wiedział i nie myślał że jaka to nie jestem", sory ale ja widziałem już tyle, że takie potłuczone pierdolenie "uniewinniające" koło chuja mi lata, bo wiem jak to wygląda od środka Wiele razy mogłem zginąć jako pasażer w taki sam sposób, raz nawet słyszałem jak spada lakier pod naporem siły wiatru, pędzącego tira z naprzeciwka, chowając się 0.0000001s przed wypadkiem Jak jesteś faktycznie pani littlegirl i masz w głowie to co piszesz, to wiem że i z cikebie kolejna "wariacinka dobra mordeczka", a jak koleżace odetnie głowe w wypadku to wielki płacz będzie że ojojojoj jak to się stało Pozdrawiam, życzę udanego szukania pana bolca, a nie przez pryzmat pseudo udawania kozaka.

Stary, Ty jakiś od rzeczywistości oderwany jesteś xD z całym szacunkiem ale myślę że ja czy mój facet znaliśmy ich lepiej niż Ty i również lepiej wiemy czy coś pili/ćpali czy nie. Ba! Nie wiem skąd Ci się wzięło że to dzieci - ja nic takiego nie napisałam. A bolca szukać nie muszę. Za to Ty ewidentnie z krzyża spuścić powinieneś bo coś Cię roznoszą emocje

mit2 napisał/a:

Tak, dobrze że zdechli i nie zabrali nikogo ze sobą więcej do grobu.
Jak ktoś kurwa przez miasto zapierdala 170km/h to mu się słup należy jak psu buda.

Mam nadzieję że tak samo powiesz jak ktoś bliski Tobie umrze ♥️

pullup napisał/a:

Chyba sobie żartujesz.

Ani trochę. Mówili i pisali po polsku lepiej niż niejeden Polak który używa polskiego od urodzenia. Uczciwie płacili podatki żeby patusy z Polski mogły pobierać zasiłki. Dlaczego są gorsi niż Ty czy ja?
Zgłoś
Kaczor_Donald 2021-10-02, 0:49
Zgłoś
pullup 2021-10-02, 14:35 1

Ani trochę. Mówili i pisali po polsku lepiej niż niejeden Polak który używa polskiego od urodzenia. Uczciwie płacili podatki żeby patusy z Polski mogły pobierać zasiłki. Dlaczego są gorsi niż Ty czy ja?

Dlatego uczciwie wypierdolili w latarnie rozrywając auto na pół ku chwale ojczyzny. Okazy ukraińskiej inteligencji. Mając na pokładzie 3 osoby kierowca tego wraku naprawdę wykazał się nie lada rozumem, zapewne przy ogólnej aprobacie pasażerów. "Dawaju Saszka, dawaju 200, spokojnie łykniesz ten śmieszny łuk, Swietłana opierdoli ci później łodyge ty nasz bohaterze" . Dobrze, że posłali do piasku tylko siebie. Dlaczego są gorsi ode mnie? Ja nie zapierdalam wrakiem z pasażerami na pokładzie. Jak uważasz, że są równi tobie to już wiem, że mam do czynienia z podobnym gównem co denaci.
Zgłoś
Gaiseric 2021-10-02, 14:51 1

Mam nadzieję że tak samo powiesz jak ktoś bliski Tobie umrze ♥️

Nie powiem, bo wśród bliskich nie mam pierdolonych idiotów (ani tym bardziej upadlińców), którzy po mieście jeździliby 170km/h.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
ciepson 2021-10-02, 17:58 2

Ale wy kurwa pierdolicie. Co z tego, że pochodzili z Ukrainy? To tak samo ludzie jak ja czy Wy. Cała czwórka to znajomi mojego faceta z roboty. Zapierdalali uczciwie, płacili podatki żeby wasze Brajanki mogły dostać pińcetplusa. Chłopak, który przeżył miał niedługo brać ślub z jedną z pasażerek, kierowca i druga pasażerka byli małżeństwem. Fakt, zapierdalał zdecydowanie za szybko. Ale to serio oznacza że dobrze że zginął? Chłopakowi który przeżył nie stało się praktycznie nic poza jakimiś delikatnymi obrażeniami

Do ilu jest tam ograniczenie? Właśnie.
Banda nieodpowiedzialnych kretynów, chuj z ich narodowością a uczciwa praca nie ma tu nic do rzeczy. Nie mieli konta na Sadolu, więc nie wiedzieli jakie konsekwencje niesie szybka jazda, choć jeden żyje i może nadrobić zaległości.
Znam większość dróg w swojej okolicy, ale jakoś nie zdarzyło mi się zapierdalać i może nie uwierzysz, ale żyję.
W ciekawych kręgach się obracasz, nie ma co.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem