Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta "pijany"... Większość tych co się topi nie jest pijana tylko zjebana. Po pierwsze jak kurwa można nie umieć pływać? To tak jak nie umieć czytać. Po drugie jak można nie umieć pływać i wjebać się do głębokiej wody? Albo na jakieś gówno-kajaki czy inne łodzio-podobne badziewie. IQ pomidora niestety przypłaca się życiem.
Zdziwił byś się jak wiele osób nie potrafi pływać i jak mało potrafi .
Jeśli dorosły człowiek, wchodzi do wody pijany, to dlaczego ktoś go ma ratować?
Racja ,ratować należy wyłącznie pijane dzieci {z wyłączeniem ruskich pijanych dzieci naturalnie} hehe
Zdziwił byś się jak wiele osób nie potrafi pływać i jak mało potrafi .
No to jest dramat, którego nie rozumiem.
A mi to wygląda, że wisiał topielcowi hajs.
A mógł przypierdolić wiosłem...
wtedy by się wydało
Ty tak serio ?
Jeśli dorosły człowiek, wchodzi do wody pijany, to dlaczego ktoś go ma ratować? Wyjebane w chuja, niech się topi. Narażać własne życie, dla lekkomyślnego, tępego, pijanego typa ?
Pomijając fakt, że ratowanie topielca wymaga siły, doświadczenia, wiedzy i umiejętności
Z jednej strony masz rację, ale ten problem w Polsce jest od zawsze i właściwie większość ofiar to wina postkomunistycznego wychowania. Brak zajęć na basenie i wiedzy z ratowania ludzi. Wiem bo sam się "utopiłem" za nastolatka i dopiero wtedy zacząłem się edukować. Także to nie wina tylko TVNu tylko wszystkich mediów i rządzących, oraz głupiego motłochu co nie chce widzieć problemu.
Na szczęście są ich miliardy więc statystyka nawet nie poczuje
Ta "pijany"... Większość tych co się topi nie jest pijana tylko zjebana. Po pierwsze jak kurwa można nie umieć pływać? To tak jak nie umieć czytać. Po drugie jak można nie umieć pływać i wjebać się do głębokiej wody? Albo na jakieś gówno-kajaki czy inne łodzio-podobne badziewie. IQ pomidora niestety przypłaca się życiem.
To weź pod uwagę, że istnieje taki kraj jak Czad, gdzie wskaźnik analfabetyzmu wynosi 73,2%, a pływać potrafi mniej niż 10% społeczeństwa. No ale to by się zgadzało, bo średnie IQ w tym kraju to 68 punktów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów