Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W zasadzie to zrobił to dobrze - zadbał najpierw o swoje bezpieczeństwo, a że jest fajtłapa i zabrało mu to tyle czasu to już inna sprawa.
A mi to wygląda, że wisiał topielcowi hajs.
Jaka pizda! Niesamowite!
Jaka pizda! Niesamowite!
Kurwa masz racje pizda jakich mało, niby chciał ratować a w porkach miał kisiel ze strachu widać
Nie licz na ludzi. Wchodzisz pijany pływać, a pływasz średnio? Widzisz wokoło mnóstwo ludzi i myślisz, że ich obecność w razie problemów zwieksza twoje bezpieczenstwo? Bład. Ludzie dziś to w 90% umyslowe i fizyczne kaleki, pożeracze kebabów i tefałenu.
Jaki z tego morał?
Nie licz na ludzi. Wchodzisz pijany pływać, a pływasz średnio? Widzisz wokoło mnóstwo ludzi i myślisz, że ich obecność w razie problemów zwieksza twoje bezpieczenstwo? Bład. Ludzie dziś to w 90% umyslowe i fizyczne kaleki, pożeracze kebabów i tefałenu.
Ty tak serio ?
Jeśli dorosły człowiek, wchodzi do wody pijany, to dlaczego ktoś go ma ratować? Wyjebane w chuja, niech się topi. Narażać własne życie, dla lekkomyślnego, tępego, pijanego typa ?
Pomijając fakt, że ratowanie topielca wymaga siły, doświadczenia, wiedzy i umiejętności
Masz trochę racji. Ktoś taki jest winny samemu sobie. I też gdybym przystąpił do ratunku kogoś, to najpierw musiałbym miec pewnosc ze sam jestem zabezpieczony nie w 99% a w 100%
Ale jednak chyba pomagasz komus komu zagraża zdrowie i zycie, jeżeli wiesz że sam jestes zabezpieczony w pełni ..
[ Dodano 2024-09-10, 21:39 ]
Ty tak serio ?
Jeśli dorosły człowiek, wchodzi do wody pijany, to dlaczego ktoś go ma ratować? Wyjebane w chuja, niech się topi. Narażać własne życie, dla lekkomyślnego, tępego, pijanego typa ?
Pomijając fakt, że ratowanie topielca wymaga siły, doświadczenia, wiedzy i umiejętności
Masz trochę racji. Ktoś taki jest winny samemu sobie. I też gdybym przystąpił do ratunku kogoś, to najpierw musiałbym miec pewnosc ze sam jestem zabezpieczony nie w 99% a w 100%
Ale jednak chyba pomagasz komus komu zagraża zdrowie i zycie, jeżeli wiesz że sam jestes zabezpieczony w pełni ..
Ty tak serio ?
Ta "pijany"... Większość tych co się topi nie jest pijana tylko zjebana. Po pierwsze jak kurwa można nie umieć pływać? To tak jak nie umieć czytać. Po drugie jak można nie umieć pływać i wjebać się do głębokiej wody? Albo na jakieś gówno-kajaki czy inne łodzio-podobne badziewie. IQ pomidora niestety przypłaca się życiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów