📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiele rzeczy już widziałem na Sadolu, ale to jest kurwa skandal... Jak oni tak mogą? W biały dzień, na środku ulicy, którą cały czas jeżdżą samochody i piździki... Przecież to mięso będzie niesmaczne przez te spaliny! Gdzie jest kurwa sanepid!? Kupi sobie człowiek taką tuszkę na grilla, a później sraczka, albo jakieś inne chujostwo...
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
W cywilizowanym kraju mięso trzyma się w lodówce a nie na glebie przy straganie.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Ale że oni w Azji jedzą psy? Czy o co chodzi?
A mój pies w ramach wdzięczności za żarcie i ciepły kąt w nocy osrał mi cały przedpokój - skurwiel
to są te wszystkie psy, które zeszły na zawał po fajerwerkach sylwetrowych...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Dużo keczupu i pewnie by się dało opierdolić.
Ryneczek hycla
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Jak widać, chińska gospodarka schodzi na psy...
A spróbował bym takiego podwędzanego
gieno1 napisał/a:
A mój pies w ramach wdzięczności za żarcie i ciepły kąt w nocy osrał mi cały przedpokój - skurwiel
Pokaż mu ten film, psy nie są takie głupie zrozumie co go za to czeka.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów