18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bazarek
CrazyEdek • 2017-12-30, 8:54
Mamo, kup mi pieska.

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
~DMT 2017-12-30, 9:01 39
Wiele rzeczy już widziałem na Sadolu, ale to jest kurwa skandal... Jak oni tak mogą? W biały dzień, na środku ulicy, którą cały czas jeżdżą samochody i piździki... Przecież to mięso będzie niesmaczne przez te spaliny! Gdzie jest kurwa sanepid!? Kupi sobie człowiek taką tuszkę na grilla, a później sraczka, albo jakieś inne chujostwo...

Q L I M A X
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-12-30, 9:22 23
I to ma być cywilizowany kraj?
W cywilizowanym kraju mięso trzyma się w lodówce a nie na glebie przy straganie.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-12-30, 9:23
Ale że oni w Azji jedzą psy? Czy o co chodzi?
Zgłoś
gieno1 2017-12-30, 10:01 5
A mój pies w ramach wdzięczności za żarcie i ciepły kąt w nocy osrał mi cały przedpokój - skurwiel
Zgłoś
Bananek 2017-12-30, 12:11 1
to są te wszystkie psy, które zeszły na zawał po fajerwerkach sylwetrowych...

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-12-30, 13:19 1
rozumiem ,że tam nie mają schronisk
Zgłoś
Noside 2017-12-30, 14:11 4
Będąc w nastroju na suchary powiedziałbym do sprzedawczyni jedno:
ukryta treść
Podaj łapę

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
s................k 2017-12-30, 15:29
Dużo keczupu i pewnie by się dało opierdolić.
Zgłoś
Sol 2017-12-30, 15:31 19
Ryneczek hycla

Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zgłoś
J................3 2017-12-30, 15:37 3
Jak widać, chińska gospodarka schodzi na psy...
Zgłoś
wchodzeztyłu 2017-12-30, 16:24 2
A spróbował bym takiego podwędzanego
Zgłoś
otototo 2017-12-30, 16:37 1
Cruella w końcu złapała dalmatyńczyki
Zgłoś
KlataODZ 2017-12-30, 16:49
nawet smacznie wygladaja nie to co kurczaki
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-12-30, 16:52 1
gieno1 napisał/a:

A mój pies w ramach wdzięczności za żarcie i ciepły kąt w nocy osrał mi cały przedpokój - skurwiel

Pokaż mu ten film, psy nie są takie głupie zrozumie co go za to czeka.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów