📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Chyba jednak sam to zrobiłeś...
Oryginał barnorama.com/survival-tips-by-bear-grylls/
Teraz Twoja kolej. Wrzuć coś lepszego , bardziej zabawnego itd.
Teraz Twoja kolej. Wrzuć coś lepszego , bardziej zabawnego itd.
Jaki jest sens robienia polskiej wersji, skoro nikt w Polsce tego typa nie kojarzy? Jaki jest w ogóle sens robienia polskich, nieśmiesznych i generalnie chujowych wersji memów anglojęzycznych?
Widać że rodzice kablówki Ci nie założyli.
Robienie polskich wersji, w sumie tu można się zastanowić. Kto by chciał to angielskie zrozumie , tyle że sporo polaków to debile i muszą mieć podane na tacy
Robienie polskich wersji, w sumie tu można się zastanowić. Kto by chciał to angielskie zrozumie , tyle że sporo polaków to debile i muszą mieć podane na tacy
Jak go może nikt nie kojarzyć skoro jak gdzieś wyczytałem jego program ma największą oglądalność w Polsce na Discovery?
Palce gryźć, ściany bić
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
@Kociodup jak możesz Bear'a Gryllsa nie kojarzyć. Gdzie ty sie uchowałeś. TV w domu nie masz?
Największy kozak był jak jadł surowe jaja kozy, albo gdy żarł padlinę zebry. Bear wymiata.
Największy kozak był jak jadł surowe jaja kozy, albo gdy żarł padlinę zebry. Bear wymiata.
Saia napisał/a:
zawsze myślałem że kozy to żyworodne ssaki
hahahaha bez komentarza to pozostawię :]
Saia napisał/a:
zawsze myślałem że kozy to żyworodne ssaki
Kurwa, też mam jaja. Coś ze mną nie tak? Przeistaczam się w zwierzę jajorodne?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów