18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kiedy jesteś byłym premierem i już nie wozi cię BOR.

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
człowiek_zły 2019-08-19, 21:31 1
Samochodem nie umie kierować a wzięła się za kierowanie państwem...
Zgłoś
korowiow777 2019-08-19, 21:32 8
Typowy błąd przy warunkowym przejeździe. Nauczcie się wszyscy kurwa, że na strzałce zatrzymać się trzeba tak samo jak na stopie. I kurwa koniec, kropka. I nie trąbcie na mnie kutafony będące za mna gdy to robię. HWWD.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
tarcer123 2019-08-19, 22:10
Sprowadzenie bezposredniego zagrozenia dlatego prawo jazdy powinno zostac odebrane.
Zgłoś
bodzionek 2019-08-19, 22:26
bboysad napisał/a:

Ha kurwa znawcy, jak nie wiadomo który to jej to zagubieni jesteście ? Obaj kierowcy zjebali, jeden pruł drugi nie patrzył w lusterka. Ot standard każdego dnia w każdym mieście, pozostaje mieć nadzieje ze każdy cały i wyniesie coś mądrego z tej sytuacji.

No właśnie nie jestem znawcą i nigdzie nie czegoś takiego nie twierdziłem. Mam w dupie politykę i zupełnie jej nie śledzę. Nawet nie wiedziałem, że Szydło już nie jest premierem. Dla mnie zwykły filmik z kraksy. Chuj mnie obchodzą kierowcy, ale skoro ktoś wrzuca filmik i podaje czyjeś nazwisko, to warto zaznaczyć, w którym aucie była ta osoba. Tylko tyle.

korowiow777 napisał/a:

Typowy błąd przy warunkowym przejeździe. Nauczcie się wszyscy kurwa, że na strzałce zatrzymać się trzeba tak samo jak na stopie. I kurwa koniec, kropka. I nie trąbcie na mnie kutafony będące za mna gdy to robię. HWWD.

Co ma tam zatrzymanie na strzałce do tego wypadku. Oglądałeś cały film?
Zgłoś
T................h 2019-08-19, 23:05 2
bodzionek napisał/a:

No właśnie nie jestem znawcą i nigdzie nie czegoś takiego nie twierdziłem. Mam w dupie politykę i zupełnie jej nie śledzę. Nawet nie wiedziałem, że Szydło już nie jest premierem. Dla mnie zwykły filmik z kraksy. Chuj mnie obchodzą kierowcy, ale skoro ktoś wrzuca filmik i podaje czyjeś nazwisko, to warto zaznaczyć, w którym aucie była ta osoba. Tylko tyle.
Co ma tam zatrzymanie na strzałce do tego wypadku. Oglądałeś cały film?

Wymuszenie przy zmianie pasa. Nuda.
Zgłoś
mieszał 2019-08-20, 0:39
Gdzie ona tak zapierdalała . ?

Chyba se nie poruchała . Z całym szcunkiem . : ) . Xd .

Ale Panowie . Tylko tu polityka się pkazała i wszscy ocipieli . Proszę politycznych o wypierdalanie z serwisu , a nie politycznych zamknąć mordy . Jak Wy się zachowujecie w publicznym miejscu . Aż zrobiłem screena .

Zrobiłem w razie jak by coś , oczywiście .
Zgłoś
RELAX 2019-08-20, 3:11
450 zł i 6 punktów
Zgłoś
John Silver 2019-08-20, 6:13 1
Beatka Zydlo nie patrzy w lusterka
Zgłoś
edmund 2019-08-20, 7:27
czy ona wymusiła temu co tak zapierdalał,
poniekąd tania sensacja dla ciemnoty, a na filmie nic nie widać
Zgłoś
blackout3 2019-08-20, 8:08
Spotkajmy się w drodze.
Zgłoś
osiek 2019-08-20, 8:37 1
A tak kolizja jest opisywana w prawostronnych mediach

Zgłoś
Krak 2019-08-20, 9:16 1
bboysad napisał/a:

Ha kurwa znawcy, jak nie wiadomo który to jej to zagubieni jesteście ? Obaj kierowcy zjebali, jeden pruł drugi nie patrzył w lusterka. Ot standard każdego dnia w każdym mieście, pozostaje mieć nadzieje ze każdy cały i wyniesie coś mądrego z tej sytuacji.

Jako miejscowy dodam jeszcze, że tam nie warto tak zapierdalać. Jest to zjazd z mostu i trafiaja sie tam na zielonym dla aut narąbani piesi z bulwarów i okolicznej dyskoteki.
Zgłoś
TB303 2019-08-21, 15:37 1
osiek napisał/a:

A tak kolizja jest opisywana w prawostronnych mediach

Że niby ta ProPiS-owska TV jest prawicowa?
Zgłoś
Wiewór 2019-08-21, 18:56
Pomimo tego że nienawidzę Szydło i całego pisu to sprawa jest bardzo dyskusyjna ponieważ widać że ten poszkodowany w cudzysłowie zapierdalał na złamanie karku i na pewno pięćdziesiątki nie miał. Przekroczeniem prędkości przyczynił się do wypadku.
Z racji tego że PiS sra na prawo to podejście do sprawy policji również jest prawidłowe i dobrze że ja uznali za winna.
Ona nie przestrzega prawa to jebać jej prawa i chuj jej w dupę. Chociaż ten babsztyl nie zasłużył sobie na taką przyjemność

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
bboysad 2019-08-25, 19:55
mieszał napisał/a:

Gdzie ona tak zapierdalała . ?
Chyba se nie poruchała . Z całym szcunkiem . : ) . Xd .
Ale Panowie . Tylko tu polityka się pkazała i wszscy ocipieli . Proszę politycznych o wypierdalanie z serwisu , a nie politycznych zamknąć mordy . Jak Wy się zachowujecie w publicznym miejscu . Aż zrobiłem screena .
Zrobiłem w razie jak by coś , oczywiście .

won rudzielcu...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów