Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ha kurwa znawcy, jak nie wiadomo który to jej to zagubieni jesteście ? Obaj kierowcy zjebali, jeden pruł drugi nie patrzył w lusterka. Ot standard każdego dnia w każdym mieście, pozostaje mieć nadzieje ze każdy cały i wyniesie coś mądrego z tej sytuacji.
No właśnie nie jestem znawcą i nigdzie nie czegoś takiego nie twierdziłem. Mam w dupie politykę i zupełnie jej nie śledzę. Nawet nie wiedziałem, że Szydło już nie jest premierem. Dla mnie zwykły filmik z kraksy. Chuj mnie obchodzą kierowcy, ale skoro ktoś wrzuca filmik i podaje czyjeś nazwisko, to warto zaznaczyć, w którym aucie była ta osoba. Tylko tyle.
Typowy błąd przy warunkowym przejeździe. Nauczcie się wszyscy kurwa, że na strzałce zatrzymać się trzeba tak samo jak na stopie. I kurwa koniec, kropka. I nie trąbcie na mnie kutafony będące za mna gdy to robię. HWWD.
Co ma tam zatrzymanie na strzałce do tego wypadku. Oglądałeś cały film?
No właśnie nie jestem znawcą i nigdzie nie czegoś takiego nie twierdziłem. Mam w dupie politykę i zupełnie jej nie śledzę. Nawet nie wiedziałem, że Szydło już nie jest premierem. Dla mnie zwykły filmik z kraksy. Chuj mnie obchodzą kierowcy, ale skoro ktoś wrzuca filmik i podaje czyjeś nazwisko, to warto zaznaczyć, w którym aucie była ta osoba. Tylko tyle.
Co ma tam zatrzymanie na strzałce do tego wypadku. Oglądałeś cały film?
Wymuszenie przy zmianie pasa. Nuda.
Chyba se nie poruchała . Z całym szcunkiem . : ) . Xd .
Ale Panowie . Tylko tu polityka się pkazała i wszscy ocipieli . Proszę politycznych o wypierdalanie z serwisu , a nie politycznych zamknąć mordy . Jak Wy się zachowujecie w publicznym miejscu . Aż zrobiłem screena .
Zrobiłem w razie jak by coś , oczywiście .
poniekąd tania sensacja dla ciemnoty, a na filmie nic nie widać
Ha kurwa znawcy, jak nie wiadomo który to jej to zagubieni jesteście ? Obaj kierowcy zjebali, jeden pruł drugi nie patrzył w lusterka. Ot standard każdego dnia w każdym mieście, pozostaje mieć nadzieje ze każdy cały i wyniesie coś mądrego z tej sytuacji.
Jako miejscowy dodam jeszcze, że tam nie warto tak zapierdalać. Jest to zjazd z mostu i trafiaja sie tam na zielonym dla aut narąbani piesi z bulwarów i okolicznej dyskoteki.
A tak kolizja jest opisywana w prawostronnych mediach
Że niby ta ProPiS-owska TV jest prawicowa?
Z racji tego że PiS sra na prawo to podejście do sprawy policji również jest prawidłowe i dobrze że ja uznali za winna.
Ona nie przestrzega prawa to jebać jej prawa i chuj jej w dupę. Chociaż ten babsztyl nie zasłużył sobie na taką przyjemność
won rudzielcu...Gdzie ona tak zapierdalała . ?
Chyba se nie poruchała . Z całym szcunkiem . : ) . Xd .
Ale Panowie . Tylko tu polityka się pkazała i wszscy ocipieli . Proszę politycznych o wypierdalanie z serwisu , a nie politycznych zamknąć mordy . Jak Wy się zachowujecie w publicznym miejscu . Aż zrobiłem screena .
Zrobiłem w razie jak by coś , oczywiście .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów