zmarnowałem 22 znakiHa kurwa znawcy, jak nie wiadomo który to jej to zagubieni jesteście ? Obaj kierowcy zjebali, jeden pruł drugi nie patrzył w lusterka. Ot standard każdego dnia w każdym mieście, pozostaje mieć nadzieje ze każdy cały i wyniesie coś mądrego z tej sytuacji.
Typowy błąd przy warunkowym przejeździe. Nauczcie się wszyscy kurwa, że na strzałce zatrzymać się trzeba tak samo jak na stopie. I kurwa koniec, kropka. I nie trąbcie na mnie kutafony będące za mna gdy to robię. HWWD.
No właśnie nie jestem znawcą i nigdzie nie czegoś takiego nie twierdziłem. Mam w dupie politykę i zupełnie jej nie śledzę. Nawet nie wiedziałem, że Szydło już nie jest premierem. Dla mnie zwykły filmik z kraksy. Chuj mnie obchodzą kierowcy, ale skoro ktoś wrzuca filmik i podaje czyjeś nazwisko, to warto zaznaczyć, w którym aucie była ta osoba. Tylko tyle.
Co ma tam zatrzymanie na strzałce do tego wypadku. Oglądałeś cały film?
Ha kurwa znawcy, jak nie wiadomo który to jej to zagubieni jesteście ? Obaj kierowcy zjebali, jeden pruł drugi nie patrzył w lusterka. Ot standard każdego dnia w każdym mieście, pozostaje mieć nadzieje ze każdy cały i wyniesie coś mądrego z tej sytuacji.
A tak kolizja jest opisywana w prawostronnych mediach
Ale Panowie . Tylko tu polityka się pkazała i wszscy ocipieli . Proszę politycznych o wypierdalanie z serwisu , a nie politycznych zamknąć mordy . Jak Wy się zachowujecie w publicznym miejscu . Aż zrobiłem screena .
Zrobiłem w razie jak by coś , oczywiście .