18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kiedy jesteś byłym premierem i już nie wozi cię BOR.

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
somet 2019-08-19, 18:47 12
Po za tytułem chuj wie o co tu chodzi...ruch uliczny.
Zgłoś
habiTEK 2019-08-19, 18:57
Paniom Premerkom -- się mówi
Zgłoś
Karrawas 2019-08-19, 18:57
Nieustąpienie pierwszeństwa przejazdu to już jest norma w ruchu ulicznym że tego nie zauważasz?

Zgłoś
bodzionek 2019-08-19, 19:02 4
Ktoś jeszcze by mógł napisać, który to jej samochód ... ten co zapierdala czy ten co nie patrzy w lusterka?
Zgłoś
dokart 2019-08-19, 19:03 3
Należało jej się.
Zgłoś
Szwancolot 2019-08-19, 19:04 5
bodzionek napisał/a:

Ktoś jeszcze by mógł napisać, który to jej samochód ... ten co zapierdala czy ten co nie patrzy w lusterka?

Szanowna pani Beata zajechała drogę drugiemu użytkownikowi drogi i wjebała go na latarnie. Podobno samochód poszkodowanego na złom.

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
petru23 2019-08-19, 19:46 16
Wina poszkodowanego. Z broszką nie wygrasz
Zgłoś
Henboh 2019-08-19, 20:01
Jak znowu ją uniewinnią (choć tym razem to nie BOR, czy jak się to teraz nazywa, prowadził), to znowu pewnie będzie zrzutka w internecie. Bo naród musi się za błędy "rządzących" rozliczać

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
bboysad 2019-08-19, 20:57 29
Ha kurwa znawcy, jak nie wiadomo który to jej to zagubieni jesteście ? Obaj kierowcy zjebali, jeden pruł drugi nie patrzył w lusterka. Ot standard każdego dnia w każdym mieście, pozostaje mieć nadzieje ze każdy cały i wyniesie coś mądrego z tej sytuacji.
Zgłoś
mazga50 2019-08-19, 21:04 1
somet napisał/a:

Po za tytułem chuj wie o co tu chodzi...ruch uliczny.

Zobacz co się dzieje za skrzyżowaniem. Była premiera zajechała gościowi drogę.
Zgłoś
essek 2019-08-19, 21:07 18
Skręciła w prawo po czym bez pardonu niepotrzebnie wjebała się na lewy pas. Typowe pisowskie działanie na szkodę typu 'teraz qrwa ja' i 'ten pas mi się po prostu należał'.
Zgłoś
woytasw 2019-08-19, 21:11 1
To jej się po prostu należało !
Zgłoś
szympas1 2019-08-19, 21:17 5
Henboh napisał/a:

Jak znowu ją uniewinnią (choć tym razem to nie BOR, czy jak się to teraz nazywa, prowadził), to znowu pewnie będzie zrzutka w internecie. Bo naród musi się za błędy "rządzących" rozliczać

Przyjęła mandat i punkty karne więc nie. Nikt jej nie uniewinni.
Też nie lubię pisu ale to co wpierdalabie wszedzie przez komentujących 500+ i 0rzypisywanie im całego zła w kraju jest porostu idiotyzmem.
Zgłoś
petru23 2019-08-19, 21:30
@up
A czyja wina była, jak Reprezentacja przegrała na na rodowym no dach otwarty? Albo zamknięty?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów