Miłego słuchania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Wrzuć to na forum dotyczące muzyki. Jest na to osobny temat na sadisticu.
Wkurwiaja mnie te pajace co z mordy akordeon robia, niech se kurwa plyte nagra albo moze pujdzie na casting i nagra sciezke dzwiekowa do filmu. Parodia muzyki kurwa
wymiata w chuj
SmokeTatum napisał/a:
Wkurwiaja mnie te pajace co z mordy akordeon robia, niech se kurwa plyte nagra albo moze pujdzie na casting i nagra sciezke dzwiekowa do filmu. Parodia muzyki kurwa
a ja bym to odpalil w samochodzie, oczywiscie w lepszej jakosci ;D
PS, tak, jezdze BMW
PS, tak, jezdze BMW
ja pierdole
Już wiem skąd został zerżnięty "dubstep"
Nazizm gramatyczny mam we krwi i chuj mnie to ze innych za to dupa boli, nie placa mi za poprawna ortografie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów