📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chcąc być w zgodzie z polityką tutejszej moderacji nie będę rozwijał swojej wypowiedzi by nie prowokować jakiejkolwiek dyskusji i ograniczę się do stwierdzenia (jeśli chodzi o zamieszczony materiał): Zajebiste.
P.S. Nieodłączną cechą forum jest dyskusja, ale tu wszystko jest na odwrót. Chciało by się powiedzieć, że psy dupami szczekają.
P.S. Nieodłączną cechą forum jest dyskusja, ale tu wszystko jest na odwrót. Chciało by się powiedzieć, że psy dupami szczekają.
Pan Fasola napisał/a:
Chcąc być w zgodzie z polityką tutejszej moderacji nie będę rozwijał swojej wypowiedzi by nie prowokować jakiejkolwiek dyskusji i ograniczę się do stwierdzenia (jeśli chodzi o zamieszczony materiał): Zajebiste.
Dokładnie, kiedy ma miejsce jakakolwiek ciekawa dyskusja to się ją przerywa. Rozumiem usuwać spam, czy wypowiedzi całkowicie oderwane od tematu, które nic do niego nie wnoszą i merytorycznie sięgają dna. Nie rozumiem jednak sytuacji zaistniałej na forum: W ostateczności można było przenieść dyskusję do innego tematu, jednak łatwiej usunąć cały temat...
Zawsze podziwiałem ludzi plujących w mikrofon i mam dylemat czy jak ktoś pluje hmmm "we flet"(?) to też mam go podziwiać?
i znowu kurwa dzieci z patologicznych domów bawią się rurą od sracza
Drwalu napisał/a:
Nuda zmienia ludzi
LegendarnyZiom napisał/a:
A skąd wiesz jaki był przedtem?
Mi się wydaje, że był Dr. Housem
Chcę poznać Jego dilera!
Napierdala miny jak ciasteczkowy potwór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów