Fajnie jest mieć takiego ucznia w klasie, lekcje przestają być już nudne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Fajnie pograł chłopaczek, no i fakt, lepiej taki uczeń niż jakiś rżnący kozaka baran co obraża nauczyciela.
cały filmik myślałem kto tak pięknie gra... i pod koniec filmiku zauważyłem że przed tą laseczką siedzi gość z harmonijką...
pięknie gibie kulasem...
pięknie gibie kulasem...
fajnie gra
Jakby się pod koniec obrócił i dał jej róże to by zaruchał....
Gdybym umiał tak grać to bym tak zrobił a potem
...Dobra dobra, wiem, chuja bym zrobił
A do kolegi zniesmaczonego tym, ze we tle mamy muzułmankę - też kobieta a jak życie pokazuje:
sadistic.pl/arabka-vt80462.htm699008
Gdybym umiał tak grać to bym tak zrobił a potem
...Dobra dobra, wiem, chuja bym zrobił
A do kolegi zniesmaczonego tym, ze we tle mamy muzułmankę - też kobieta a jak życie pokazuje:
sadistic.pl/arabka-vt80462.htm699008
W sumie to ona juz sie zastanawia jak jego zaruchac ten usmiech, zabawa wlosami i to jak ktos ujal gibanie kulasem zdradza wszystko
jaka slit rozofffa torebciaaa :3 :3 <3 <3
ABDULAN ma rację
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów