📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jest w tym sztucznego ?
koles, ktory wymachuje z tylu lapkami, jak dla mnie slabo to wyglada, sam Ty - ok
dajesz radę, więc 3m browar!
a ta emota na końcu to serio z dupy - no chyba że ją wrzuciłeś bo ją lubisz
(tak, też ją lubię )
a ta emota na końcu to serio z dupy - no chyba że ją wrzuciłeś bo ją lubisz
(tak, też ją lubię )
Czekam na więcej dłuższych filmików
meggi: chcialem go wstawic jako nowy temat , a pomylilem okna i wstawilem jako komentaz dlatego szybko usunalem.
Armagedon: wstawilem filmik z kolega jak on tanczy
Armagedon: wstawilem filmik z kolega jak on tanczy
Ja pierdolę, to jest SADISTIC, a Ty się spodziewałeś słitaśnych komentarzy jak na fotce.pl? Może jeszcze wiązanki kwiatów od fanów?
nie , ale pytam o uzasadnienie tylko swoich wypowiedzi ;d
wiesz nie znam się na beatbox-ie - albo mnie to po prostu nie interesuje
ale ponad 50% komentarzy Ty sam udzieliłeś - na jakieś wyjaśnienia
pozdro chłopczyku
ale ponad 50% komentarzy Ty sam udzieliłeś - na jakieś wyjaśnienia
pozdro chłopczyku
może być, momentami nawet fajne... ale wyjebał bym to pierdzenie, żałośnie to wypada, reszta daje rade
pytasz sie co mozna lepiej...kup sobie lepszy mikrofon, bo my sie dopierdalamy do filmow, które oglądamy, że są chujowej jakości, a Ciebie mamy słuchac (raczej) a jakość jest taka tego jakby wode w kiblu spuszczali.
Lepiej by to brzmiało na dobrym mikrofonie:) PISS!
Lepiej by to brzmiało na dobrym mikrofonie:) PISS!
Prosze o komentarze , co zle co dobrze
Nagrałeś to dla Katy Perry.
A to już jest chujowe.
Pytasz co jest źle?
Nagrałeś to dla Katy Perry, a to jest chu**we.
Nagrałeś to dla Katy Perry.
A to już jest chujowe.
Pytasz co jest źle?
Nagrałeś to dla Katy Perry, a to jest chu**we.
TsenAng napisał/a:
Ja pierdolę, to jest SADISTIC, a Ty się spodziewałeś słitaśnych komentarzy jak na fotce.pl? Może jeszcze wiązanki kwiatów od fanów?
Dział hard jest w dziale hard. Zapraszam
chujowe. lepiej robie dupą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów