📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nie spinaj się tak przed tą Katy, do biebera to ci jeszcze brakuje
Ogólnie ładnie ładnie. Masz w sobie to coś, te kocie ruchy ustami. Tylko dźwięk był za mało dźwięczny, dlatego tylko...
tak to jest jak sie nie ma radia w aucie
Bardzo fajne wykonanie.
Fakt mikrofon z kamerki to kiepski pomysł.
Zainwestuj w najzwyklejszy mikrofon z allegro za 40zł i efekt będzie 100# lepszy.
A teraz napiszę to co wszyscy bo to chyba modne:
A kurwa w ogóle sie na tym nie znam więc pewnie to jest beznadziejne i napewno mam w domu ładniejsze drzwi od ciebie i w ogóle nie nawidzę twojego obrazka na scianie dlatego przeczytałem o tym filmie 3 strony komentarzy żeby teraz popierdolić jakieś głupoty dla zasady. I tak w ogóle to nie nawidzę was wszystkich ale pease i love i chuj.
Fakt mikrofon z kamerki to kiepski pomysł.
Zainwestuj w najzwyklejszy mikrofon z allegro za 40zł i efekt będzie 100# lepszy.
A teraz napiszę to co wszyscy bo to chyba modne:
A kurwa w ogóle sie na tym nie znam więc pewnie to jest beznadziejne i napewno mam w domu ładniejsze drzwi od ciebie i w ogóle nie nawidzę twojego obrazka na scianie dlatego przeczytałem o tym filmie 3 strony komentarzy żeby teraz popierdolić jakieś głupoty dla zasady. I tak w ogóle to nie nawidzę was wszystkich ale pease i love i chuj.
co to kurwa ma wspólnego z tym portalem?!
a tak to brzmisz jak puste wiadro
RastaSoldat napisał/a:
dobry jesteś nie mam zastrzeżeń to twoich umiejętności ale
co to kurwa ma wspólnego z tym portalem?!
to samo co i wiekszosc filmikow wrzucanych tu od jakiegos czasu..
Te, a co to jest odyseja umysłu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów