18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Beatbox w wykonaniu laski
Z................m • 2012-06-21, 15:57
Nie znam się na tym, więc nie wiem czy jest dobra. Bardziej mnie zastanawia jak jej skill przekłada się na coś innego, bo wyćwiczony język to ona ma

Zgłoś
Roszp 2012-06-21, 16:27 4
Zabijam Palcem napisał/a:

nie wiem czy jest dobra

Też nie wiem. Nie ruchałem
Zgłoś
schab 2012-06-21, 18:29 52
Roszp napisał/a:

Też nie wiem. Nie ruchałem

to akurat wszyscy wiedza ale mysle ze kiedys w koncu zaruchasz
Zgłoś
irish 2012-06-21, 18:36 2
jak ma wyćwiczony język to pewnie jest pyskata, takiej nie chcemy.
Zgłoś
takija 2012-06-21, 18:40
Jak dla mnie to to zawsze wygląda jak mlaskanie i dziwne dławienie się...w wykonaniu laski jest wgl niepociągające... Ale słucha sie tego fajnie
Zgłoś
R................e 2012-06-21, 18:49
czy ona ma tłuste włosy ?
Zgłoś
sadolec 2012-06-21, 19:06
przydatna umiejętność...podczas zmywania
Zgłoś
monia6934 2012-06-21, 23:49
od 0:58 jak odsłuchałam na wieży przy Full Bass to nawet firanki z szybami w oknie zagrały
Zgłoś
M................h 2012-06-22, 0:01 13
Sądzę, że potrafi kręcić lody tak dobre, że jej facet w ekstazie palcami od stóp potrafi wykręcać rozpalone żarówki i żonglować nimi śpiewając hymn Gwatemali po koreańsku od końca wsypując przy tym sobie do nosa surową kukurydzę i zadem pluć gotowym popcornem.
Zgłoś
Clematis 2012-06-22, 1:29 3
@demonkuba16
w wykonaniu laski w ogóle nie jest pociągające?

Mam rozumieć że mlaskanie i dławienie się w wykonaniu facetów Cie pociąga?!?!

Zastrzegam, iż moje zdanie może zmienić się w przeciągu minuty i chuj.
Zgłoś
j................3 2012-06-22, 20:29
jedyny dźwięk jaki mnie interesuje u kobieto to :
odgłos pukającego brzuszka o pośladki i pytanie czy przynieść obiad do komputera
Zgłoś
harinezumi 2012-06-22, 22:59
Jest świetna:) i loda pewnie też napierdala nieźle
Zgłoś
Sajbek 2012-06-23, 1:39 5
Długo uważałem tego gościa za jednego z najlepszych beatboxerów, ale ona jest bardzo dobra, o ile nie lepsza nawet od niego.
Zgłoś
brt1529 2012-06-23, 2:29 9
Beatbox to chyba najmniej przydatna w życiu umiejętność
Zgłoś
nurgle 2012-06-23, 3:24
no pewnie jakoś trzeba sobie urozmaicać mycie garów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów