18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Qunda 2016-08-09, 10:26 15
No ale co i jak?
Obsługa miejskiego monitoringu zarejestrowała dwóch mężczyzn podejrzanych o kradzież... kegów z piwem. 54 i 53-latek ukradli dwie beczki z jednego z bydgoskich lokali.
Patrol z bydgoskiego Szwederowa zatrzymał ich, gdy chcieli zamaskować łup w krzakach. Obaj byli pijani.

Zdarzenie miało miejsce na ul. Krętej. Kamera monitoringu zarejestrowała dwóch mężczyzn, którzy próbowali ukryć metalową beczkę z piwem.

Z obserwacji wynikało, że osoby te są pijane. Pracownicy monitoringu wywnioskowali, że keg został najprawdopodobniej skradziony z pobliskiego lokalu. Mężczyźni próbowali zamaskować go w zieleni znajdującej się pomiędzy chodnikiem a budynkiem.

Policjanci, którzy zostali wezwani na miejsce zastali 54 i 53-latka w trakcie maskowania łupu. Na miejscu okazało się, że mężczyźni ukradli nie jedną, a dwie dwie beczki. Drugi keg był już schowany w krzakach kilka metrów dalej. 54 i 53-latek zostali zatrzymani i dowiezieni do policyjnego aresztu. Byli pijani, mieli około dwóch promili alkoholu w organizmie.

Śledczy z bydgoskiego Szwederowa na podstawie zgromadzonego materiału dowodowego przedstawili im zarzut kradzieży, za co grozi do 5 lat pozbawienia wolności.
Moje województwo takie piękne.
Zgłoś
nowynick 2016-08-09, 10:28 4
Qunda napisał/a:

No ale co i jak?
Obsługa miejskiego monitoringu zarejestrowała dwóch mężczyzn podejrzanych o kradzież... kegów z piwem. 54 i 53-latek ukradli dwie beczki z jednego z bydgoskich lokali.
Patrol z bydgoskiego Szwederowa zatrzymał ich, gdy chcieli zamaskować łup w krzakach. Obaj byli pijani.

Zdarzenie miało miejsce na ul. Krętej. Kamera monitoringu zarejestrowała dwóch mężczyzn, którzy próbowali ukryć metalową beczkę z piwem.

Z obserwacji wynikało, że osoby te są pijane. Pracownicy monitoringu wywnioskowali, że keg został najprawdopodobniej skradziony z pobliskiego lokalu. Mężczyźni próbowali zamaskować go w zieleni znajdującej się pomiędzy chodnikiem a budynkiem.

Policjanci, którzy zostali wezwani na miejsce zastali 54 i 53-latka w trakcie maskowania łupu. Na miejscu okazało się, że mężczyźni ukradli nie jedną, a dwie dwie beczki. Drugi keg był już schowany w krzakach kilka metrów dalej. 54 i 53-latek zostali zatrzymani i dowiezieni do policyjnego aresztu. Byli pijani, mieli około dwóch promili alkoholu w organizmie.

Śledczy z bydgoskiego Szwederowa na podstawie zgromadzonego materiału dowodowego przedstawili im zarzut kradzieży, za co grozi do 5 lat pozbawienia wolności.
Moje województwo takie piękne.

dzięki za wyczerpujące info, na nagraniu w ogóle nie widać o co chodzi...
Zgłoś
Qunda 2016-08-09, 10:29 15
@up Coś się przyjebał? Mnie i pewnie kogoś zainteresuje co i gdzie?
Zgłoś
moskalowy 2016-08-09, 11:14 4
Zanim ktoś napisze, że to nie beczka to chciałem tylko zaznaczyć, że keg to jest typ beczki (ze stali nierdzewnej) do przechowywania pod ciśnieniem różnych płynów.
Zgłoś
Cappo_di_Tutti_Ferdi 2016-08-09, 11:25 3
Cytat:

Kto codziennie je migdały ten ma kurwa kawał pały.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów