📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Moto już zawsze będzie pizdą.
Dobre, typa odrazu co jest pięć, a dziecko chuj, kwiatek to co mi tam..
Brawo. Jedno gówno mniej, a w zasadzie dwa. Wiecie że w Polsce żyją takie same typy o takiej mentalnosci? Podnoszą ręce z kierownicy by popisać się że patrzy na dom sąsiada bez kontrolowania auta.
Wydaje mi się, że ktoś życzliwy z widowni sprzedał mu lepę na pysk jak podjechał pod krawędź
WrednaSzuja napisał/a:
Brawo. Jedno gówno mniej, a w zasadzie dwa. Wiecie że w Polsce żyją takie same typy o takiej mentalnosci? Podnoszą ręce z kierownicy by popisać się że patrzy na dom sąsiada bez kontrolowania auta.
Jesteś głupim burakiem
Pod kopułą gromu - 2 wejdzie, 1 wyjdzie
widać jakie mają podejście do kobiet i dzieci
podbiegł by go ratowac podbosić
a dziexko ma w dupie
masakra
ciapate skurwysyny
podbiegł by go ratowac podbosić
a dziexko ma w dupie
masakra
ciapate skurwysyny
Kursa no kamerzysta głąb macha tym telefonem od prawej do lewej, a wystarczyło nagrać w poziomie -.- no kałman no
Hans-Kloss napisał/a:
Chuj z gówniakiem!....Kazek żyjesz?
bo tamten do darmozzjad, a pajet potrafił prowadzić i ryzykował życie na motorynce dla kilku rupii
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów