18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Eravier 2014-05-06, 15:44
Fajnie, że koleś jest jebanym lewakiem i się ośmiesza, ale te śmichy chichy są wkurwiająca i pokazują tylko poziom 'dyskutujących'.
Zgłoś
olkuski 2014-05-06, 15:47
Nie no, kurwa, KABARET!
Zgłoś
sorra18 2014-05-06, 15:50 1
Talon na kurwe i balon - Ruch Palikota lista nr.69
Zgłoś
korinogaro 2014-05-06, 16:00 1
Skoro talon na dziwkę ma być dla niepełnosprawnych JezusChrystus to ile znasz przypadków gwałtów dokonanych przez niepełnosprawnych? Poza tym co to za herezja, że jak się zbierze podatki i potem da ich część w formie talonu/zasiłku to to polepszy sytuację gospodarczą? Sytuację polepszy zmniejszenie poboru podatków. Bo trzeba z tych podatków zapłacić temu co je wylicza, temu co zbiera, temu co przekazuje między resortami, temu co wypłaca, bankom itd.
Zgłoś
Varyz 2014-05-06, 16:04 1
Pan Poseł ma wybitne problemy z precyzyjnym odpowiadaniem na pytania. Zapytany dlaczego oni chcą decydować o czyichś pieniądzach - facet próbuje zmienić temat na obłudę kościoła... Potem nie wiedząc co powiedzieć chciał zaatakować pytającego jaki to on niewyedukowany seksualnie... Ocenił to za sprawą jednego pytania? Ręce opadają widząc taką żenadę. Dziękuję.
Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-06, 18:44
@korinogaro
Żeby hajs był racjonalnie wydany ktoś musi to wszystko ogarnąć? Chcesz powiedzieć że w ankapie nie będzie takich analiz? Kosztorysy, planowanie budżetu uzyskanego z dobrowolnych składek itp.? Nieco infantylne założenie...

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
Duentar 2014-05-06, 19:42
@JezusChytrus, polecam ci książkę pt. "Polactwo" Ziemkiewicza. Z twoich postów wiem, że nienawidzisz Polaków, więc książka przynajmniej o pewnej ich części powinna przypaść ci do gustu.

znalazłem ci audiobooka:

z moich obserwacji jesteś idealnym przykładem "polactwa", więc na pewno cię ona zainteresuje

Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-06, 20:05
Szkoda że nie odniosłeś się do mojego argumentu. Może świnka w formie korwinizmu wkrótce przeminie...

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
e................y 2014-05-06, 23:46
JesusChytrus napisał/a:

@korinogaro
Żeby hajs był racjonalnie wydany ktoś musi to wszystko ogarnąć? Chcesz powiedzieć że w ankapie nie będzie takich analiz? Kosztorysy, planowanie budżetu uzyskanego z dobrowolnych składek itp.? Nieco infantylne założenie...

Jakie kurwa analizy w jakim ankapie ?

Przypomnę tylko, że jeszcze wczoraj nie wiedziałeś co to jest an-kap. Kurwa jesus ile ty się musisz teraz uczyć z wiki żeby za tym wszystkim nadążyć
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów