Wieloryb allert;)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej wygrała walkę z anoreksją.
to, że się utuczyłeś, dokleiłeś tipsy i założyłeś tandetny pierścionek, nie robi z was (ciebie i twojej lewej dłoni) pary narzeczonych...
Paznokcie niczym skorupki po krewetkach.
Materiał własny - piwko.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
PS. Słaby trolling
Zawsze jak widzę jakąś lochę z facetem (a czasem trafia się taki pasztet, że ludzie pytają czy dostaną do niego bułkę gratis) albo co jeszcze dziwniejsze z przystojnym kolesiem to mam w głowie rozkminę czy on jest biedny a ona bogata czy zwyczajnie opierdala gałę niczym zawodowy kurwiszon a pizdę musi mieć ciaśniutką niczym dziewica bo inaczej nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć jak zdrowy gość może się z wielorybem umawiać.
Chociaż niby stare porzekadło mówi, że ruchanie grubej i brzydkiej to jak jazda na motorowerze. Wszystko spoko póki się kumple nie dowiedzą.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Chociaż niby stare porzekadło mówi, że ruchanie grubej i brzydkiej to jak jazda na motorowerze. Wszystko spoko póki się kumple nie dowiedzą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów