📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ona i on, niebo i grom, losów ciągła zmienność ona i on, morze i ląd, jedność i odmienność...
Spójrzcie na jej twarz gdy dostaje kulkę, ale jej gały wyjebało ze zdziwienia :o
Typiara zlamala mu serce, a on przeszyl jej cialo pociskiem milosci
Nawet wiem co powiedziała. "I co zastrzelisz byłą zonę idoto? Gówno zrobisz, zawsze byłeś miękki, tak jak twój ojciec".
Z opisu wynika, że sprawca będący emerytowanym wojskowym, zastrzelił kobietę pojedyńczym strzałem w brzuch. Utrzymywał, że zrobił to nieumyślnie w czasie kłótni. Podczas składania wyjaśnień tłumaczył, że gdyby chciał zabić umyślnie, to strzeliłby w głowę lub serce. Niestety nie był świadomy, że całe zdarzenie nagrała ukryta kamera.
Co było przyczyną zdarzenia z filmu? Oskarżenie kobiety o rzekomy romans...
Co było przyczyną zdarzenia z filmu? Oskarżenie kobiety o rzekomy romans...
ale chłód
miała sporo do powiedzenia przed śmiercią, jak zwykle, szczekaczka musiała się włączyć i udowadniać swoje racje. to już taki gatunek.
Szkoda, że ucięte... Chciałbym dłużej poobserwować jej mimikę i zachowanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów