📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
takie mogłyby jeździć po Polsce
jeżdżą, widziałem np. w Suwałkach z nazwą pogotowie alkoholowe
beerbualnce to inaczej piwny ambulans mnie to pasi napilbym sie piwa a pozniej kac 2 dni
@SoLUffka zaiste jesteś geniuszem! gdyby nie ty to nikt by się nie kapnął co znaczy beerbulance! jak po jednym piwie masz kaca to wracaj lepiej nba lekcje gimbusie
@soluffka widze, ze znowu zaczynasz pierdolic glupoty
a mnie zastanawia ile taki browar kosztuje z takiego beerbulansu... u nas się nie przyjmie, bo zawsze się znajdzie twardziel, który czuje się na siłach i wsiądzie za kółko
SoLUffka napisał/a:
beerbualnce to inaczej piwny ambulans mnie to pasi napilbym sie piwa a pozniej kac 2 dni
A że też cię jeszcze nie wyjebali za takie pierdolenie głupot
W Olsztynie chłopaki mają doje...ą, obklejoną jak ambulans skode felicje i też latają jako pogotowie alkoholowe. Na 0,7 i zapojce przytulają ok dyszki, więc warto dzwonić :]
Chciałem takie coś otwierać, ale koncesja jest na dany lokal. Nielegalne to u nas...
W moim miescie (w innych pewnie tez) jest mozliwosc zadzwonienia na taxi i zeby przy okazji koles skoczyl do sklepu np. calodobowego czy takiego ktory mu wskazecie i kupuje to co powiecie, placi sie pozinej i za alko i za taxi. Mozna sie niezle przejechac bo raz z kolezanka zamowilismy w ten sposob 2 wina (chyba jakies pol slodkie, cos po 15-20zl pewnie byly) i koles zawolal 120zl.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów