📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
vantage napisał/a:
koleś "mam talent" miałby w kieszeni...
...pod warunkiem, że umiałby przy tym zaśpiewać jakiś zacny kawałek Maryli Rodowicz.
xxDomel napisał/a:
Pewnie z playbacku -_-
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-04-08, 23:48 ]
Jeszcze jeden 'ptak' w tym temacie i Wam je wszystkie wypierd....
Gdyby był w Mam Talent Foremniak by na bank się popłakała
Myślę że w dzieciństwie zmywał naczynia i poszedł w dobrym kierunku rozwijając swoją pasje szkoda że kobiety nie mają takiego zapału.
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-04-08, 23:48 ]
Jeszcze jeden 'ptak' w tym temacie i Wam je wszystkie wypierd....
P.s. Putin do ptaków się nie zalicza
Filmik jest przyspieszony, nie ma bata żeby koleś tak szybko wydobywał dźwięk z kieliszków. Poza tym ten dźwięk jest dziwnie głośny.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów