📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czasami to ja sie zastanawiam, na chuj te studia. czlowiek by odpalil sadola i by sie wiecej dowiedzial niz z tych kurwa wykladow. sie uczy sie uczy i chuja z tego ma.
tylko tytul naukowy taki niezyciowy, doktor sadysta ,
Apollon napisał/a:
Po co tak się rozpisywać?? Nie lepiej napisać "Jebać Tuska"???
Jakże wysoki poziom wypowiedzi to, ojej.
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-15, 08:38 ]
dodatkowo podszyty nienawiścią, której nie lubimy
Mockba napisał/a:
czasami to ja sie zastanawiam, na chuj te studia. czlowiek by odpalil sadola i by sie wiecej dowiedzial niz z tych kurwa wykladow. sie uczy sie uczy i chuja z tego ma.
Tytuł (a chuj, niech będzie - i tak ma się to nijak do rzeczywistości) akurat byłby życiowy. Po prostu stopień doktora sadyzmu jest z dupy wzięty.
A wystarczyło wybrać studia dające lepszą perspektywę, niż poważne zagadnienia prawidłowego opiekania hamburgerów lub wydawania reszty.
PS: A kto zabrania przeglądać sadistica podczas wykładów?
Tusk się go boi a Kaczka by na niego szczekał i łypał złym okiem, a i tak jeden i drugi gówno może. Kiedyś Kaczka powiedział, że jakby spotkał się z Putinem to by doszło do rękoczynów. Już to widzę - mały, gruby człowieczek z krótkimi łapkami vs były agent KGB i mistrz Judo.
jeebaneee ruskie sprzedawczyki !!
;/
;/
to nie jest temat o kaczyńskim!!! czas na małe podsumowanie: zachowanie lemingów zaprogramowanych przez tvn przypomina bardzo reportaż o wpadce tuska w faktach. na początku jest info, że np. tusk podpisał acta, potem jest stwierdzenie, że kaczyński stwierdził, że to skandal i atak na wolność, a potem jest nagonka na pis, bo kaczyńsk jest hipokrytą, gdyż i 5 lat 4 miesiące i 3 dni temu podsłuchiwał największego męża stanu jakim niebywale był lepper. lemingi przejęły w całości ten wzorzec zachowania, gdy tusk się kompromituje rozpoczynają irracjonalny atak na kaczyńskiego, mimo, że nikt o nim nie wspominał, typu: kaczyński nie dosięgnąłby do ręki putina. stąd właśnie tytuł tego tematu: behawioryzm. był to eksperyment w, którym udało mi się pokazać w jaki sposób tvn programuje myślenie i zachowanie ludzi. dziękuję lemingom za współpracę.
W zeszłe wakacje w TVN w jakimś programie publicystyczno-partyjnym chwilowo nie posiadali specjalnie przygotowanych informacji o aktualnych wpadkach Kaczyńskiego. W związku z czym, żeby nie mówić nic szczególnie złego na temat Tuska, zrobili krytykowali błędy i konsekwencje błędów które hipotetycznie zaistniałyby, gdyby u władzy był PiS. Najgorsze było, że prezenterzy i gości faktycznie wczuwali się w zaciekłą krytykę tego co-by-było-gdyby byle by tylko mieć powód do pojeżdżenia po Kaczyńskim...
dzieci, to tylko zdjęcie
człowiek potrafi zmieniać układ ciała kilka razy na sekundę i to jest jak wmawianie komuś, że na nagraniu ze smoleńska słychać strzały
człowiek potrafi zmieniać układ ciała kilka razy na sekundę i to jest jak wmawianie komuś, że na nagraniu ze smoleńska słychać strzały
sebeks napisał/a:
dzieci, to tylko zdjęcie
dobrze, że avataru ludzie nie zmieniają tak często, łatwiej wtedy rozpoznać ćpuna
szkoda, że Polska nie ma takiego Putina swojego, chuj, że kantuje w wyborach, ale może by coś w końcu zrobił z tym państwem...
DeSpeRaDo_CS napisał/a:
szkoda, że Polska nie ma takiego Putina swojego, chuj, że kantuje w wyborach, ale może by coś w końcu zrobił z tym państwem...
Nie chcę używać pejoratywnych określeń odnośnie Twojego pojęcia o tym co się dzieje w Rosji, ale oszustwa wyborcze są w sumie najdrobniejszą z nieprawidłowości dotyczących panowania Putina.
Osobiście nie chciałbym żyć w państwie w którym bandyci mają mega kasę, robią dokładnie to co chcą i bezpośrednio współpracują z całym rządem (który z resztą sami stanowią). Byle przestępca który okradając zwykłych ludzi nagle dorobił się majątku dostaje koguta na dach, wszystkie legitymacje i w tyłek robi całą resztę.
Wystarczy wyjechać parę kilometrów poza luksusowe dzielnice Moskwy żeby odbyć podróż w czasie do epoki króla Ćwieka... w Petersburgu nawet nie trzeba wyjeżdżać poza granice miasta...
Za petro-dolary bawi się coraz silniej degenerująca, nowobogacka i często przestępcza śmietanka w Rosji, zwykli ludzie mają raczej nie za ciekawy los...
Zasadniczo wolałbym żeby ani Tusk (niestety za późno) ani żaden inny polityk w Polsce nie wzorował się na drogach politycznej kariery polityków z Rosji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów