W/g info karetki nie doczekał.
W/g info karetki nie doczekał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolega pierwszy raz z lewakiem rozmawia?
Właśnie nie, tylko próbuję to zrozumieć
Właśnie nie, tylko próbuję to zrozumieć
Ale po chuj? Oni sami nie rozumieją o czym mówią. Przykład. Mam takiego kumpla lewaka, poza tym ze zjeb to fajny gość. Kiedyś zapytałem go jak z punktu widzenia biologii wyjaśni mi ze „trans kobieta” To prawdziwa kobieta (bo tak twierdzi). Wkurwil się. Zaczął bluzgać. Nie odpowiedział.
Czy strzał był uzasadniony - można się spierać, moim zdaniem nie do końca, ale też nie uważam, że policjant powinien ponieść konsekwencje. Napastnik miał w ręku niebezpieczny przedmiot, nie reagował na polecenia policjanta, stanowił zagrożenie, został wpierw porażony prądem, nie zrobiło to na nim wrażenie, możliwe, że jeszcze bardziej wkurwiło. Prawnie - wszystko ok. Tak czysto życiowo mógł jeszcze trochę poczekać, murzyn nie rushował na niego, chociaż tak jak mówię - nie potępiam, wyobrażam sobie, że równie dobrze mógł jakiegoś dziadka pierdolnąć kijem i zabić - tacy ludzie nie myślą trzeźwo i są ogromnym zagrożeniem.
Panowie to nie lewak to troll. Nie zwracajcie na niego uwagi bo to małe kurwisko żywi się naszym zainteresowaniem. Jak w polityce- nie ważne czy mówią o nim źle czy dobrze- ważne żeby mówili.
Swoją drogą zwykły czarnuch to jeszcze ujdzie, tak go stworzyła natura ale biały czarnuch to już jest dno- gówno z wyboru.
PS. Przepraszam kolegę najmocniej Policemana. Chciałem zacytować "Białego Niggera" ale się wkurwiłem i kliknąłem w złym miejscu.
Panowie to nie lewak to troll. Nie zwracajcie na niego uwagi bo to małe kurwisko żywi się naszym zainteresowaniem. Jak w polityce- nie ważne czy mówią o nim źle czy dobrze- ważne żeby mówili.
Swoją drogą zwykły czarnuch to jeszcze ujdzie, tak go stworzyła natura ale biały czarnuch to już jest dno- gówno z wyboru.
PS. Przepraszam kolegę najmocniej Policemana. Chciałem zacytować "Białego Niggera" ale się wkurwiłem i kliknąłem w złym miejscu.
hehe no zdziwiłem się, luz. Sam miałem mu coś właśnie odpisać, ale nie chciało mi się w ogóle wchodzić z jego mądrościami w polemikę
karząc RZ wiem ale huj nie chciało mi się poprawiać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów