W/g info karetki nie doczekał.
W/g info karetki nie doczekał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A i czy ten dziki osobnik został uśpiony ?
A jak te zoo się nazywa?
Stany Zjednoczone. Zoo, które najpierw porwie cię z rodzinnego domu, a potem przez pokolenia będzie wykorzystywać, poniżać, upadlać. Poprawnie politycznie usunie niewolnictwo, bijąc jednocześnie rekordy w inkarceracji i wykorzystując więźniów do pracy. Odmówi Ci mieszkania, bo zaniżasz ceny nieruchomości i odmówi pracy, bo sama twoja obecność stwarza ryzyko zarzutu o rasizm. Aż w końcu raz kiedyś ktoś wkurwi cię o jedną rasistowską obelgę za dużo i chwycisz po baseballa, albo wgl sięgniesz zdenerwowany do kieszeni po dokument i JEB dostajesz trzy kulki w klatkę piersiową.
a polaczki przyklaskują i ślinią się na myśl o tym, żeby w Polsce było równie chujowo
Natomiast pierwszy strzelał w pełni uzasadnienie
Oficer, który oddał strzał śmiertelny, 20-letni weteran sił zbrojnych, został umieszczony na płatnym urlopie administracyjnym zgodnie z polityką departamentu dotyczącą strzelanin z udziałem funkcjonariuszy". Wyobrażacie sobie coś takiego u nas?
no u nas też to funkcjonuje
Nie ma co polemizować dalej nie zastosował sie i dostal kulke.
Tyle z waszego pierdolenia czy uzasadnione czy nie.
Stany Zjednoczone. Zoo, które najpierw porwie cię z rodzinnego domu, a potem przez pokolenia będzie wykorzystywać, poniżać, upadlać. Poprawnie politycznie usunie niewolnictwo, bijąc jednocześnie rekordy w inkarceracji i wykorzystując więźniów do pracy. Odmówi Ci mieszkania, bo zaniżasz ceny nieruchomości i odmówi pracy, bo sama twoja obecność stwarza ryzyko zarzutu o rasizm. Aż w końcu raz kiedyś ktoś wkurwi cię o jedną rasistowską obelgę za dużo i chwycisz po baseballa, albo wgl sięgniesz zdenerwowany do kieszeni po dokument i JEB dostajesz trzy kulki w klatkę piersiową.
a polaczki przyklaskują i ślinią się na myśl o tym, żeby w Polsce było równie chujowo
Ty to tak na serio?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów