📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
realign napisał/a:
Zaraz... na wstępie do tego filmiku była felga?
I sie dziwią, że są pośmiewiskiem
To taśma filmowa - gimby nie znajo
sjp napisał/a:
Nawet, jak się nie śmieją z Polaków to ta bajeczka jest chujowa...
pewnie dlatego powstało jedyne 15 sezonów
Beka z polaczków to mój ulubiony rodzaj humoru. Jednakże muszę przyznać, że powyższe przykłady (no może poza dwoma) wcale beką nie są.
Ta ale.przynajmniej pokazują że to niemcy napadli na Polskę i są odpowiedzialni za Holokaust ... W.niemczech pewnie pokazali by odwrotnie
Z żydów się nie śmieją tak jak z innych, bo a hameryce nie wolno
AleDlaczego po prostu lubi sam się cisnąć i gdy się go ciśnie. Na wielu płaszczyznach. Jest to bardzo nowoczesny i otwarty na nowości człowiek, gardzi wszystkim co tradycyjne i staroswieckie jak np patriotyzm czy miłość z kobietą
roboll napisał/a:
Do tego serialu trzeba podchodzić z dystansem - tak samo śmieją się z czarnuchów, kitajców i innego syfu. Mnie to bawi.
Czyli potwierdzasz że Polacy to syf?
sjp napisał/a:
Nawet, jak się nie śmieją z Polaków to ta bajeczka jest chujowa...
Bajeczkę to ty masz we łbie, to jest serial animowany do chuja!
roboll napisał/a:
pewnie dlatego powstało jedyne 15 sezonów
No prosze jaki dobry przyklad.
Zaloze sie, ze na "M jak milosc" czekasz z wypiekami na ryju...
Przeciez nie zrobiliby tylu odcinkow chujowego szajsu, nie...?
Jeden z najbardziej jesli nie najbardziej chujowy montaz jakie widzialem
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
No prosze jaki dobry przyklad.
Zaloze sie, ze na "M jak milosc" czekasz z wypiekami na ryju...
Przeciez nie zrobiliby tylu odcinkow chujowego szajsu, nie...?
Chujowe porównanie M jak miłość i Family Guy. Tak jakbyś porównał Poloneza z Mercedesem
M jak miłość ogląda się tylko w Polsce i target tego serialu to 40+ czyli większość naszego kochanego społeczeństwa ( więc kasa pewnie się zgadza i dlatego brną w to gówno)
A Family Guy oglądają wszyscy na całym świecie i gdyby nie miał oglądalności to by zakończyli produkcje dawno temu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów