📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Do tego serialu trzeba podchodzić z dystansem - tak samo śmieją się z czarnuchów, kitajców i innego syfu. Mnie to bawi.
roboll napisał/a:
Do tego serialu trzeba podchodzić z dystansem - tak samo śmieją się z czarnuchów, kitajców i innego syfu. Mnie to bawi.
Polaki robaki nie potrafią się z siebie śmiać. Mają większego kija w dupie niż muzułmanie kiedy obraża się allaha.
Nie ma co się dziwić, że w USA jesteśmy tak postrzegani skoro tylko niedojoby, które nie potrafiły sobie poradzić na miejscu uciekły do ameryki i doskonale uzupełniły tamtejszy poziom (bez)intelektualny, czyli potomków ludzi zesłanych i wygnanych z europy oraz latynosów i czarnuchów (tych raczej nie trzeba komentować).
Choć z drugiej strony sporo tych niedojobów została w PL i teraz wierzą, że komuszy prokurator walczył o wolność Polski, a inni także "mocno" walczący z PRL dostali domy na Żoliborzu od władz PRL. SIC! FUCK LOGIC !!!
Ale co ja tam wiem w końcu pracuję, płacę podatki, 500+ nie pobieram czyli nie zaliczam się do "elyty lepszego sortu" ehhhh.....
Choć z drugiej strony sporo tych niedojobów została w PL i teraz wierzą, że komuszy prokurator walczył o wolność Polski, a inni także "mocno" walczący z PRL dostali domy na Żoliborzu od władz PRL. SIC! FUCK LOGIC !!!
Ale co ja tam wiem w końcu pracuję, płacę podatki, 500+ nie pobieram czyli nie zaliczam się do "elyty lepszego sortu" ehhhh.....
Jestem Polakiem i może dlatego nie potrafię zrozumieć tego humoru, albo po prostu są to naprawdę słabe żarty.
Choć może to pierwsza opcja, ponieważ gdy oglądam shout park śmieszą mnie: pedały, żydzi, tolerancja, czarni, latynosi, amerykańskie władze, niepełnosprawni, celebryci, religia (islam, chrześcijaństwo), jehowi, motyw walki o demokrację itp
Sun Zi
Choć może to pierwsza opcja, ponieważ gdy oglądam shout park śmieszą mnie: pedały, żydzi, tolerancja, czarni, latynosi, amerykańskie władze, niepełnosprawni, celebryci, religia (islam, chrześcijaństwo), jehowi, motyw walki o demokrację itp
Kurwa miał być Quagmire a chuj będzie bo trzeci raz uploadować foto nie będę. Pierdolcie się wszyscy.
Giggity giggity
Giggity giggity
Są też dobre strony - niemieckie obozy, niemiecka inwazja. Ani razu nazistowska. Reszta mnie nie rusza. Każdy naród ma w innym kraju jakieś uszczypliwe określenia. My nie jesteśmy gorsi - niemieckie kobiety chociażby.
...a ze tej kurwy laoli jeszcze tu nie ma, to podejrzane....pewnie cos komus ssie jeszcze....
@aledlaczego to, że Polacy nie potrafią się z siebie śmiać to być może prawda ale pisanie "polaki robaki" samemu nim będąc to już wyższy poziom spierdolenia umysłowego.
Wasze oburzenie ze śmiania się z polaczków jest jak miód na moje serce i balsam na mojego penisa. Więcej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów