Bęc w łeb
Bęc w łeb
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyleczyli ją z lewactwa jak najlepszy doktor.
nie wiem o co poszło, ale wydaje mi się, że bamboleo wyartykułował z siebie coś w stylu "racist", więc nie tyle wyleczył z lewactwa, co utwierdził w przekonaniu, albo na odwrót: przerobili ją na lewara
ja tam widzę białą która bije dziewczynę, i lekko opalonego
chłopaka (może hiszpan czy inny latynos) nie koniecznie arab,
więc nic specjalnego. No i w Polsce przecież też takie rzeczy wypływają
co kilka tygodni,
nie wiem o co poszło, ale wydaje mi się, że bamboleo wyartykułował z siebie coś w stylu "racist", więc nie tyle wyleczył z lewactwa, co utwierdził w przekonaniu, albo na odwrót: przerobili ją na lewara
Faktycznie, to w takim razie raczej ją utwierdzili.
Oj dobrze! Niech będzie więcej ataków, rabunków, grabieży, gwałtów, morderstw, jak argumenty nie działają to może surowe fakty sprawią, że lewactwo zrozumie w końcu że mieszanie kultury szeroko pojętego "zachodu", z brudasami z bliskiego wschodu, to najgorsze co można zrobić i dla Europejczyków, jak i dla muzułmanów. Chorobę trzeba leczyć w centrum problemu, a nie zarażać nią resztę świata. Walnę ogólnikiem, po pierwsze wyprowadzić ich ze skrajnej biedoty, ogólnie poprawić ich jakość życia, to wystarczyłoby żeby przynajmniej połowa została u siebie.
Mylisz lewaków z istotami inteligentnymi, niestety oni tacy nie są, w żadnym wypadku nie wyciągają wniosków ani się nie uczą. Każdy kto popiera przyjmowanie kolorowych ( a co za tym idzie niszczenie własnego państwa, a także narażanie życia i zdrowia rodaków) powinien być pozbawiany wszelkich praw obywatelskich a także traktowany jako wróg narodu. Niestety od wielu lat w europie widoczny jest trend na marginalizowanie takich przypadków, uważanie że taka jest codzienność życia w srulti kulti społeczeństwie. Nie bierzesz też tego pod uwagę że dla nas jak i starszych pokoleń w całej europie jest to coś nie do przyjęcia, ale kolejne pokolenia które rodzą się już w tym syfie zaczną się do tego przyzwyczajać bo widzą to na co dzień. Zauważyć to można w szczególności w reakcjach, zdziwieniu i zachwycie obcokrajowców z krajów "postępowych" którzy przyjeżdżają do Polski i pierwszy raz widzą że można żyć w normalnym kraju, gdzie nie boisz się wyjść po zmroku i gdzie nie ma stref no go. Chciałbym się mylić ale na ten moment są takie fakty.
Już lewica chcę wyrzucać PiS z europarlamentu.
Zaraz wam wrzucą trochę bydła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów