Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zimno jest, dokarmić ich ołowiem, żeby nie zmarzli.
Dziwię się że ich nie nakarmili ołowiem muszą mieć zajebiście silna psychike🤔
- strzelać ?
-strzelać !!!
-z ostrej !?
- z ostrej !!!
- cel ! pal !!!!!
rozmarzyłem się w tym nowym roku...
K🤬a wyjechali z gównianego kraju, gdzieś na bliskim wschodzie, gdzie życie człowieka mniej warte jest od kozy. I to gówno w genach przywieźli do Europy.
Wszędzie ta sama trzoda...
Jestem za ponowną legalizacją niewolnictwa. Każdy, kto przyjedzie do Europy nielegalnie powinien dostać łańcuch na nogę i zostać sprzedanym w trakcie najbliższego dnia targowego. Kto się nie sprzeda - do piachu.
Bro
2025-01-01, 14:13
Ścierwo nie ludzie.
Podobno moda na "woke" odchodzi do lamusa na swiecie....mam nadzieje ze zastapi to moda na wiedenskie malarstwo akwarelowe i cyklon B
Każdego złapanego deportować z całą najbliższą rodzina (rodzicie ,rodzeństwo ,dzieci )
dobrze, że to brukselka, powinni to zintensyfikować, żeby te cepy eurokołchozowe jak najczęściej meli uprzykrzane życie w podzięce za ich politykę
ołpen fajer! i kawusia po robocie.
ja bym strzelał. prosto w łeb. zamkli by mnie, ale miałbym satysfakcję
elim
2025-01-01, 16:03
Skorzystam z tego że tuskowa władza jeszcze nie wprowadziła karania za mowę nienawiści i napiszę że nie chcę na ulicach polskich miast takich bandytów.
Wasz srallach może mi c🤬ja obciągnąć, ale to pedał, więc woli być dymany w dupę przez jachwe.