📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żadne rozwalone głowy, seks, dewiacje i fetysze mnie nie ruszają, ale jak zobaczyłem już mu wylazło coś z gęby to poczułem że będę wymiotował.
Amerykanie to taki dziwny naród który wychodzi z błędnego założenia, że skoro są potęgą militarną, to wiedzą wszystko i są mega kurewsko inteligentni. Zwalają się do różnych krajów na wakacje i zbijają cwaniaczków - paczcie pijany japoniec, zrobie sobie z niego jaja.
Natomiast prawda jest taka, że wszyscy amerykanie są w wojsku, tępe chujki do zabijania, a imigranci planują loty w kosmos, badają nowe technologie i dbają o gospodarkę.
Natomiast prawda jest taka, że wszyscy amerykanie są w wojsku, tępe chujki do zabijania, a imigranci planują loty w kosmos, badają nowe technologie i dbają o gospodarkę.
Robster, niestety się mylisz. Prawdziwi amerykanie nie są w wojsku, bo są za grubi i za tępi. Nie dali by rady nic zwojować, chyba że na kuchni.
on chce powiedzieć : "Zapomniałem protezy wy zakurwiałe Amerykańce"
Robster to ty jesteś tępym chujem jak mogłeś napisać "paczcie" poprawnie piszę się "patrzcie"
@up
kćał być fajny, dźiś fszyscy w gimnazjóm robiom błendy i zasłańajom śe dysmózgjom
kćał być fajny, dźiś fszyscy w gimnazjóm robiom błendy i zasłańajom śe dysmózgjom
Limit podróbek zrobił i chinol do wyrzucenia
Troszkę się uczyłem tego dialektu więc się przyczynie i dam swobodne tłumaczenie:
Pijany koleżka przez połowę filmu pyta mniej więcej tak: "Czemu dałeś czarnemu kamerę?" a kiedy od białego nie uzyskuję odpowiedzi zaczyna dialog z czarnym:
"Dobra stary, pierdolnijmy kooperację, ja zaleję białego bełkotem żeby cieszył japę, a Ty w tym czasie spierdalaj w kierunku ken (県) ku (区) chō (町) chōme (丁目) 3 (w kolejności: prefektura, dzielnica, kwartał i numer domu), jednak murzyn coś nie kuma, pewnie ucywilizowany.
Przy okazji, wiedzieliście że w Japonii nadaje się numery domom w zależności od czasu w którym zostały wybudowane? W chuj ciężko tam gdziekolwiek trafić...
Pijany koleżka przez połowę filmu pyta mniej więcej tak: "Czemu dałeś czarnemu kamerę?" a kiedy od białego nie uzyskuję odpowiedzi zaczyna dialog z czarnym:
"Dobra stary, pierdolnijmy kooperację, ja zaleję białego bełkotem żeby cieszył japę, a Ty w tym czasie spierdalaj w kierunku ken (県) ku (区) chō (町) chōme (丁目) 3 (w kolejności: prefektura, dzielnica, kwartał i numer domu), jednak murzyn coś nie kuma, pewnie ucywilizowany.
Przy okazji, wiedzieliście że w Japonii nadaje się numery domom w zależności od czasu w którym zostały wybudowane? W chuj ciężko tam gdziekolwiek trafić...
jednak polska to zajebiscie zacofany kraj. w japonii to nawet zuli nagrywaja w HD.
on po prostu mowi po japonsku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów